sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Mikkelin kisat

Pitkästä aikaa kisaamassa Giin kanssa! Viime kisoista ehti kulua kaksi kuukautta, ei vaan ollut yksiäkään kisoja mihin olisi päässyt.
Eka rata tuntu tutustuessa jo tosi nihkeeltä. Halusin mieluummin valssata kuin päästää Giitä edelle ja huitoa perässä. Valsseista ei tullut yhtään mitään, mä olin koko ajan tiellä ja hukassa, aikamoista huutamista ja heilumista taas. Eikä asiaa auttanut, että Jii oli paljon normaalia ronskimpi. Ollu juu taukoa kisoista ja treeneistäkin :D Renkaalla homma sitten vihdoin levähti kunnolla ja loppu pyöritys oli tosi kaaosta. Tai ehkä juuri siksi, kun en sitä edes yrittänyt pyörittää.

Toinen rata oli paljon kivempi, siinä ainakin liikuttiin, vaikka kontaktit totaalista epätoivoa. Ehkä tän yhen radan onnistumisen kannalta onneksi Gii himmaili A:n niin ehdin kunnolla edelle ja ohjaamaan putken. Puomin jälkeiset hypyt oli liiankin varovaista ohjaamista, ja loppusuoralla vasta jännittikin tippuuko okserin rima... Ei tippunut ja saatiin nollavoitto! Nyt Jii lähee mökkeilemään, mutta jospa sitä elokuussa ehtisi edes yhet kisat käydä ennen muuttoa.

Main kanssa on edelleen mennyt hyvin. Se on alkanut syömään kunnolla ja se on muutenkin paljon ahneempi. Vasen korva on toisinaan jo ihan pysty ja oikeakin on selvästi noussut. Eilen käytiin satamassa ihmettelemässä, Mai kipitteli ensin tosi reippaana ja väsähti sitten nukkumaan syliin. Tänään käytiin pyörähtämässä keskustassa ja kylässä, hienosti meni sielläkin. Häkissä olemista oon muutamia kertoja naksutellut, mutta siihen se tarvisi saada oppimaan niin autoilu sujuisi ja sen saisi helpommin otettua mukaan treeneihin. Pari automatkaa se on kuitenkin ollut häkissä kiljumassa, mutta suurimman osan sylissä varsin tyytyväisenä :-)