perjantai 22. huhtikuuta 2011

jos nyt pysyis taas tauko poissa

Tiistaina oltiin Kristan ja Ruutin kanssa Orimattilassa Hurttahallilla treenaamassa aksaa. Rata oli kiva ja Jii kans. Rimat 55 ja hyppääminen Jiille kohtuu rankkaa, koska pohja jotain soraa(?). Jäi jotenki vaan tosi hyvä fiilis siitä treenistä, varmaan 3 vkon tauko tehny ihan hyvää.
Lopuksi tehtiin matalammilla rimoilla suoraa (aita+aita+rengas), itsenäisesti Jit vähä surppu hakee rengasta, korkeammassa vireessä menee rohkeesti hyvin.
Yhdellä tiukalla takaakierrolla Gii ei meinannu hypätä, vaan tuli ali. En tiedä olinko mä liikaa edessä ja se ei sen takia uskaltanut hypätä vai muuten vaan oli liian 'ei kannata ees yrittää'. Erilaisella ohjauksella hyppäs, niin ja alussa se hyppäs sitä eli voi olla ollu väsyki liikaa.

Keskiviikkona normitreeneissä Jii oli taas vauhdissa. Keinun alastulokontaktin kanssa saa olla tarkka, se menee sen keinun edelleen vaan mun oman liikkumisen mukaan. Muurin takaakiertopyöritys tosi hyvä.

Eilen löytyllä tokoilemassa. Giin kanssa takapalkkajuttuja (niin et äiti kävi lisäämässä). Vähän noutokapulan kanssa haahuiltiin, ajatus ei oikeen toiminu ja annoin Jiin sitten tarjota kaikkea ja palkkailin laukkapalautuksia.
Lopuksi paikallamakuu, about 4min, jees. Jiillä on edelleen kova usko, että sillä on takapalkka paikallamakuissa. Kun mä palaan sitä kohti se vilkuilee missä sen palkka ois ja vapautuksen jälkee ryntää johonkin päin ja mä palkkaan sen jossain "kehän reunalla".
Netta tokoili myöskin. Pien seuraaminen, ookoo pepeä. Nouto jees. Luoksetulo pysätyksellä ja pysäytyksestä palkka, loistava. Kaukot sitten toimi laajalla skaalalla :D ja leikkiminen oli oikeen kelpaava palkka.

Vissiin pitäs juu tota tokoo ihan alkaa taas ihan mietiskelee, kun päästiin Giten kanssa HOTin alo/avo-kurssille.

Ei kommentteja: