perjantai 28. toukokuuta 2010

ylläripylläri aksaa taas

Ei jaksas taas kirjotella..
Tiistaina oli Giten kesän ekat aksat siinä sen ryhmässä.

Tehtiin vaan pätkiä, ensin 1-5. Git haki väärää päätä putkesta, kun mun linja meni siihen päähän. Palkkasin sen kuitenkin, kun teki muuten hyvin, mikä tais olla virhe. Kokeiltiin korjata niin, että takaleikkaan 3-4 väliin. Git kuitenkin oli jo 'oppinu', että rata menee niin ja meni sinne päähän putkea, vaikka kouluttaja oli lelun kanssa oikean putken pään edessä.
Saatiin juttu kuitenkin onnistumaan.
Lopuksi otettiin nopeesti 8-12. Git tais mennä oikein, mutta valtavat kaarrokset. Mä heitin sitä liikaa.
Kaukalon ulkopuolella puolikkaita vinoja. Git meni oudosti ylöspäin pomppien ja muutenkin vähän hutilointia. Ei sitten suuremmin jankattu.
Ja bang gamea. Se meni tasasen hyvin, niin otettiin sitten keinua kokonaan. Olis pitäny ottaa Git alusta asti hihnaan, eihän se tietenkään osannu oikeessa kohdassa ite jarruttaa. Ajatusta, ei ole.

Eilen kävin päivällä neitien kanssa hallilla ja tein Jiin kanssa tota samaa kohtaa (tai vähän pidemmin, 8-14). Ysin jälkeen se olis halunnu rynnätä putkeen, mutta tein kympin niistolla, niin toimi. Aita 11 ennakoivalla valssilla ja 12 about samalla tavalla. Se meni loistavasti! Tehtiin myös peilikuvana ja sekin suju.
Lisäks tehtiin Giten kanssa A:n alastulokontaktia, se tuntu taas hyvin hakevan 2on2off kohtaan. Tietenkin mun sijainti autta..
Niistopersjättöä harjoteltiin myös, tehtiin nyt ekan kerran toisellakin puolella, mikä oli vähän vaikeeta mun koordinaatiokyvyille :D
Vinokepit on ulkotreenipaikassa kaukalolla ja hallilla on vain tavalliset kepit, joihin on aika järeet verkot. Tehtiin kuitenkin puolikkaita keppejä niin, että ensin kolmessa ekassa välissä verkot. Suju hyvin ja vähensin, että kahdessa ekassa välissä verkot. Sekin meni hyvin, mutta jos mä painostin niin Git hätäili ja jätti välin välistä, eli kävelin sen takana.
Otin sen jälkeen ekasta välistä verkon, eli vain tokaan jäi. Se suju myös loistavasti, niin otin vielä viimisenkin verkon pois ja Git pujotteli hyvin. Loistavaa Seppo!

Netan kanssa tein ensin kahden tötsän väliin hakeutumista, spanieliaivo kuitenkin oli sitä mieltä et me harjoteltiin esineilmasua (jälkeen liittyen) ja meni makaamaan hienosti tötsä tassujen välissä. Kyllä se sitten tajusi, että haen jotain muuta ja tarjosi niitten kiertämistä ja kaatamista. No, tuli siinä välissä onnistumisiakin eli asia oli tosi hyvä jättää hautumaan :DD
Sitten kakeja, ne oli varsin asialliset. Nyt tehtiin ilman takapalkkaa. Yksi maahanmeno oli pikkusen eteenpäin nykäsevä, muuten ei valittamista.
Seuraamista tehtiin myös, varsin kivaa!
Lopuksi luoksetuloja pitkällä matkalla, tai no sen verran mitä hallissa mahtu. Heittelin palloa palkaksi ja leikittiin.

Ainiin, käytiinhän me tiistaina Jiin aksan jälkeen siellä pesäkallion suunnalla, että ois Netan kanssa saatu toistoja rullailmasuun. Alkuun otin ite niin, että jätin sen istumaan rulla kaulassa ja menin metrin päähän ja sanoin rulla. Meni hetkonen, että spanieliaivolla välähti mitä se rulla mahtokaan tarkottaa.
Lähetin sen siitä maalimiehelle eli äitille ja lähin ite kipittelee tietä eteenpäin. Äiti sano rulla, kun Netta oli about metrin päässä. Netta nappas rullan ja palautti hienosti. Näyttö meni hyvin, mm piti rasiaa maassa, Netta meni maahan ja sai palkan. Se oli just ihanne suoritus!
Otettiin uudestaan, lähetän Netan ja se juoksee vaan maalimiehen ohi. Äiti huomauttaa ja loppu menee vähän 'no kuhan sinne päin'-tyyliin. Jätettiin siihen ja lähettiin käymään lenkillä.
Takasin tultua yritetään uudestaan. Eka menee loistavasti ja toisella menee ohi. Että morjesta vaan, kiva ku kiinnostaa. Spanieli joutu nyt kuitenkin tekemään, mitä pitkin. Äiti anto kädestä välipalkkaa ennen rulla käskyä, muuten samoin. Netta on selvästi kyllä tosi innoissaan, kun oon lähettämässä sitä, mutta ilmeisesti 'jälkijälkijälki jossain täällä' vaan voittaa.

Ei kommentteja: