maanantai 21. joulukuuta 2009

Menneen viikon tekemiset

Ei oo taas tullu kirjotettua... Noo, viime torstai oli viiminen kerta pentutokoa ja pidettiin kilpailu. Kisaan kulu ALOn liikkeet, sai tehdä helpotetusti. Hallissa oli törkeen kylmä, mutta hyvin Gitte suostu takki päällä tokoilemaan ja äitin kanssa voittivat pentujen ryhmän.
Perjantaina oli myös niin kylmä, et ei mentykään kaupungin varikolle vaan Orimattilaan sisätiloihin. Mukana oli kaikki koirat, mä treenasin Netan ja Giten kanssa ja äiti Oton. Netalla liikkeestä seisominen on täysin vierasta, samoin kaket. Seuraamista aika paljon, hyvä vire, takapalkka. Myös askelsiirtymät ok.
Lisäks tehtiin rullaa ja päästiin siihen tilanteeseen et lähetän äijälle eli äitin luo, se sanoo rulla ja Netta tulee perusasentoon, mistä palkka. Eka tehtii niin, että äiti palkkas mut jätettii se sit pois.
Giten kanssa saatiin ideaa noutoon, pitäs varmaan harjotellaki.

Sunnuntaina treenailtiin agia sukulaisporukalla. Mukana oli Kitty, Nemi ja Jilla, Eevi ja muutama väärän rotunen :D Pimeää putkikulmaa Jii haki huonosti toiselta puolelta, myös välistäveto oli välillä vähän mitämitä ja ei se pakkovalssikaan niin täydellistä ollu :D Vinokeppejä tehtiin pari sarjaa, hyvä, kunhan ei toistamaan samaa. Kiva oli taas muita nähdä, toivottavasti taas jossain vaiheessa ehitään uudestaan treenailemaan :)
Illalla oli vielä ohjatut aksatreenit, jotka meni tällä kertaa treenejä vetäessä, et etis keräillä harkkakerrat kurssia varten.

Tänään oli myös alkeistokon viiminen kerta. Netta ei ollu mukana, niin mä treenailin Giten kanssa. Sielläkin käytiin ALO läpi. Paikallamakuu reilu 2 min takapalkalla, kolme välipalkkausta ja etäisyys pari metriä. Jii täris melkee koko ajan, takapalkan takia? Ei se kyl räjähtävältä näytä mutmut.
Seuraamisen tein ekan kerran kaaviona, ja sehän osas. Pientä hiomista tietenkin, mutta siihen nähden et seuraamisen treenailu on ollu vaan naksuttelua ja askelsiirtymiä.
Liikkeestä maahan muuten, mutta reipas hiljennys käskyn kohdalla ja ilman loppuperusasentoa. Seisominen käsimerkillä ja tosi lyhyellä matkalla.
Luoksetulo rauhallinen ja eteenistuminen vaan sy;ttämistä.
Hyppy myös yllätys, se irtos perusasennosta käskyllä ja oman katseen siirrolla. Loisto Jii!

Ei kommentteja: