tiistai 15. joulukuuta 2009

Jäätävää tekemistä



Viikonloppuna ei sitten tullu selvittyä kumpanakaan päivänä näyttelyyn, eikä sillä aikaa kyllä tullu treenattuakaan :D
Sunnuntai iltana oltiin kuitenkin agihallilla. Mä vedin puolet treeneistä, kun pitää keräillä koulutusohjaajakurssin harkkakertoja.. Onneks on 'kepo' mukana, joka lämmittää koiran niin ehdin Jiin ottaa välissä treenailemaan.
Takaosassa tehtiin rataa missä oli vähän pidempiä estevälejä ja käännöstä, ihan kivasti meni.
Toisella puolella tehtiin kahta erilaista pätkää: 'välistäveto-sarjaa' ja tiukkaa pyöritystä. Alku oli kohtuu kaaos, mutta parin mokailutoiston jälkeen Gitte tajus ettei voi kaahata täysillä. Nyt onnistui jo huomatavasti paremmin sen työntäminen aidalle, ja mäkin onnistuin peruuttamaan toimivasti.
Väliin sitä sai komentaa kääntymään normaalia tiukemmin, kun putki houkutti. Varsinkin kun se haukkuu kääntyessä ja kääntymistä oli koko ajan. Tuntuu et jotkut perusharjotukset jää opettelematta, kun treenaillaan lähinnä itekseen... Pohjia on aina niin kiva korjailla sit parin vuoden päästä :DD
Ja vois myös harkita, jos jaksais piirrellä edes joskus ratoja tänne muistiin..

Maanantaina oltiin jälleen tokoilemassa, mä Netan ja äiti Giten kanssa. Netalla on liikkeestä seisominen täysin hukassa, oon tajunnu jonkun aikaa sitten, et teen jonkunlaisen 'käsi nyrkistä auki'-merkin siinä. Nyt kun sen sitten tiedostaa, niin en osaa tehdä sitä oikein..
Paikallamakuu 3min, alusta puolet piilossa ja sitten näkyvissä selkä koiraan päin, ok. Git oli vähän rauhaton, mutta pysy maassa.
Seuraamiset tehtiin kiinnittäen huomiota tiiviyteen, Netalla oli hyvä into :) Luoksetulon pysäytys hyvä, mutta matka tosi lyhyt ja hämy takapalkka(teen käsiliikkeen niinkuin jätettäis).

Otto on taas ollu tekemättä muuta kuin jumppajuttuja ja oon rullaillut sen nahkaa.
Kotitekemisinä Netta on tehnyt rullaa ja Git noutoa. Netan kanssa saatiin liitettyä jo maalimiehelle lähetys mukaan. Vielä meinaa vaan välillä napata innoissaan sen rullan suuhunsa, jos ei ymmärrä.

Ei kommentteja: