lauantai 26. joulukuuta 2009

NoutotuskailuaViime päivinä ei olla taas kummemmin mitään tehty. Toissapäivänä tokoiltiin sisällä. Giten kanssa seuraamispätkää, maahanmenoja, eteenistumista, noutoa ja merkin kiertoa. Nouto ei vaihteeks etene, Jii ei vaan suostu liikkumaan jos sille laittaa kapulan suuhun. Ja jos kapulan laittaa maahan niin se tuo sitä mulle päin, mutta ote on huono.
Maahanmenot ok, palkan heitin taakse ku se meinaa hypähtää eteenpäin maahan. Seuraamiset taas samaa toistoa, pitäs varmaan käännöksiä alkaa kunnolla miettiä.

Netan kanssa seuraamista, kaukoja ja luoksetulon pysäytystä. Luoksetuloa varsinkin on tosi hyvä treenata sisällä :D Seuraaminen ok. Kaukot hajoilee, istumaan nousu on vaan vaikeeta. Kerran se myös ennakoi. En tiiä jumittaako Netta edelleen takapalkan takia?


Oton kanssa kertailtiin temppuja: pujottelua, pyörimistä, död, tassujuttuja, pakki, nenä, kuiskaa, jänskättääkö... Ja tehtiin luoksetuloa takapalkalla. Sille se luopuminen vaan edelleen tuottaa ongelmaa :D Sen pitää joka kerta vilkasta palkkaan, ennen kuin se tottelee.

Eilen käytiin jopa Löytyllä tokoilemassa. Ensin Netta. Kokeenomaisesti seuraaminen, liikkeestä maahan & luoksetulo, äiti liikkurina, palkka kentän laidalla. Kenttää ei tietenkään oltu aurattu eli sai tarpoa hangessa. Seuraaminen haahuilua, mutta teki perusasennot. Maahanmeno ok. Luoksetulo n. 15m, pysähtymistä ennen taas kivat pikku loikat, mutta pysähtyi ja vapautin siitä palkalle. Vire säilyi samana, vaikkei huima ollutkaan. Leikkimisen jälkeen vaihdettiin lajia ja tehtiin rullaa. Kertasin alkuun vanhat ja sitten sitä, että lähetin äitille ja se sanoo rulla ja multa perusasennossa palkka. Alku meni hyvin, sitten äijä meni roskiksen taakse piiloon. Netta meni hyvin, mutta roskikseen oli merkkailtu ja jäi niitä ihmtteleen. No, vaihdettiin paikkaa ja uudestaan, nyt rulla meni sit tassun alle, loppu ok. Sen jälkeen vielä yks onnistunut toisto.

Giten kanssa taas naksuttelin seuraamista, pientä haahauilua. Luoksetulo hyvä, palkkasin vauhdista. Sen jälkeen yritettiin ottaa 'kunnon seuraamista', mutta Git oli sen näkönen et anna lupa lähtee jhkin? Paransi sitten ja leikittiin. Lopuksi vielä maahanmenoja ja seisomisia (vaikeeta!) ja leikkiä.

Oton kanssa yritettiin ottaa liinassa ilmasuja lelupalkalla, mä maalimiehenä. Se ei vaan ollu tekemistuulella. Pari kertaa ryysäs mun päälle (makasin), keskeytettiin, uudestaan ja parempi. Yhteensä n.5 toistoa tehtiin. Ottoa ei vaan taas tajua, aikasemmin sillä oli aina motivaatio kohdillaan tehdessä, nyt ei. Johtuuko se siitä, että se on treenannut vähemmän vai onko oma asenne sen kanssa tehdessä niin löysä, kun ei ole mtn varsinaista tavotetta vai onko Otto 'muuttunu'?


Eilen illalla äiti teki Giten kanssa rullan pitoa, sekin junnaa paikallaan. Parasta on kun tekee vähintää seitsemää asiaa päälleikkäin!

Ei kommentteja: