keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Sintti sinko

Taas kirjottelu jäänyt... Sunnuntaina oli agitreenit Sissin kanssa meni muuten hyvin, yhdessä kohtaa se oli vaan sitä mieltä että A'lle tästä pitää mennä, eikä suostunut menemään putkeen :D Takaosassa tehtiin pakkovalssia, se meni ihan kivasti.
Treenin jälkeen jäätiin Giten kanssa. Tehtiin pari kertaa puomi, pakkovalssia ja yhtä pätkää treeniradasta. Pakkovalssit meni aika kivasti, ainoo ongelma oli mun ohjauksen ajotus, ettei Jii käänny liian aikasin tai mutka mene pitkäksi.
Radanpätkällä se meinasi irrota liikaa, kun mä työnnän sitä liikaa. Nettaa kun on saanut lähinnä työntää irtoamaan, niin se tulee vielä niin luonnostaan...
Mutta tekemisen meininki on ainakin oikea, Singolla on asennetta!

Maanantaina oltiin tokossa. Alkuun kerrattiin hyppyä, nyt Sintti jo muisti idean. Aloitettiin liittämään seisaallaan pysymistä, kun palaan viereen. Sen jälkeen seuraamista ja paikallaan käännöksiä, tarkotus oli kiinnittää huomiota takapään käyttöön. Tätä pitää treenata! Seuraamispätkää tehtiin lelupalkalla, kuumentaa kyllä sen verran et seuraamispaikka on liian edessä.
Paikallamakuu meni hyvin, takapalkalla taas. Vaihtelin asentoa ja palkkailin about 20 sekunnin välein.
Tehtiin myös liikkeestä seisomista, peritaatteessa Gitte teki oikein, muttei se kyllä tajua vielä oikeen yhtään. Ehkä tähänkin harjoittelu auttais?

Sen jälkeen tehtiin taas äiti Oton & mä Netan kanssa tokoa pihalla. Tuntuu, et kohta voitas ehkä edistyy kaukoissa Netan kanssa :D Paikallamakuu meni hyvin (takapalkka, 1 min piilo). Otin taas vähän pidemmän seuraamiskaavion, pitäs varmaan videoida niin näkis miltä se oikeesti näyttää. Tuntuu, että Netta ainakin seilaa kohtuullisesti..
Luoksetulon pysäytys ei tunnu oikeen toimivan, välillä lähtee tosi hitaasti ja pysähtyminen on tosi hidas. En tiedä voisko esimerkiksi Netan selkä vaikuttaa siihen, edelleen se könyää rappusia toinen tassu edellä :/ Muuten kyllä ihan normi.

Pulsu on ollu taas ihan hyvä viime aikoina. Metsässä se juoksee selvästi vähemmän kuin ennen, mutta jaksaa hihnalenkit kävellä reippaasti.

Ei kommentteja: