tiistai 27. lokakuuta 2009

8kk!

Git 8kk mitat on 14,4kg ja korkeutta 45-46cm. Joka kerta tulee eri tulos korkeudesta :D

Viikonloppuna treenailtiin molempina päivinä agilitya. Lauantaina oltiin Eevin + Kirsin ja Markon kanssa hallilla. Rata oli varsin tiukkakäännöksinen, mutta Git meni yllättävän hyvin. Se todellakin yllätti, kun kääntyi aita + aita-alun jälkeen, vaikka edessä oli putki :D Mulla ei taas haltuunotot meinannu toimia. Mutta oli hyvä treeni, Git osasi aika sopivissa kohdissa pysyä lähellä ja irrota, kiitos taas seurasta!

Sunnuntaina treenasin varsinaisesti Sissi-holskun kanssa. Yllättävän hyvin meni taas tauon jälkeen :) Jäätiin sen jälkeen vielä hetkeks hallille ja kävin tekemässä hallin takaosassa sylkkäri pätkää, mikä meni tosi kivasti. Git taas haukku kääntyessä, mutta luki ohjausta hyvin.

Eilen oltiin tokossa, jälleen Giten kanssa. Alkuun kerratiin viime viikolla tehtyä hyppyä. Nyt meni hyvin! Sen jälkeen askelsiirtymää oikealle ja seuraamispätkä, käsiohjaus apuna. Sitten tehtiin liikkeestä seisomista, siinä on nyt aika vahva vartaloapu. Sitä sitten häivytellään hetkonen :D Lisäksi vielä paikallamakuu takapalkalla, kävin kuitenkin palkkaamassa välillä. Olin välillä selkä Gitteen päin ja välillä tavallisesti. Just ennen loppua se nousi ylös, mikä oli muuten sen eka kerta ja vois olla samalla viiminen :D
Ainiin, loppuun tehtiin vielä eri tuttuja asioita takapalkalla. Giten kanssa tein perusasentoa, seuraamispätkää ja askelsiirtymiä. Se meni hyvin!

Treenin jälkeen tokoiltiin keskenämme Oton ja Netan kanssa pihalla ja oli yäk märkää. Otto on siis palannut mökiltä ja tottakai viikossa ehti hyvin 'metsittyä'. Tehtiin AVOimen liikkeitä. Otto oli kuulemma ollu jeejee tekemässä ja ollu taito.
Netalla joka liikkeessä takapalkka. Seuraaminen ok, suht siistiä, kerran jouduin huomauttamaan keskittymisestä (suullisesti). Jäävät ok, seisomisessa en mene suoraan taakse että pysyy tassut paikallaan. Luoksetulon pysäytys parempi, mutta ennakoi löntystelemällä. Kaket, tai siis edelleen se istumaan nouseminen, meni hyvin, ja muistin valmistelut! Piilopaikallamakuu reilu ½min, hyvä. Muistin sitten, että noutokapula jäi autoon eli tuli toinen samanlainen toisto kun hain sen.
Otin noudon kaksi kertaa, ekalla kerralla palautus ravilla. Toisella kertaa lähti ilman lupaa, älähdin ja palasi. Sitten ok, palauttaessa peruutin, niin tuli vauhdilla. En sitten ottanut kapulaa pois ja Netta sai palkkana pitää sen. Pitäs varmaan oikeesti alkaa taas treenaamaan tokoa, tai sitten sitä rulla-ilmaisua.

Otolla piti olla tänään hieronta, mutta Netta menikin hierottavaksi, kun se on ollut niin jäykkä viime aikoina. Rappuset se kulkee aina toinen tassu edellä. Oikealta puolelta se oli kireä, lavassa tuntui selvästi jotain, ei vaan pysty tarkasti sanoa et mitä. Muuten se oli onneksi hyvässä kunnossa!

Ei kommentteja: