lauantai 24. lokakuuta 2009

Netta nero :o

Viime viikko on treenailtu vaan rullailmaisuun liittyviä juttuja: molmepien kanssa näyttöä ja Netalla rullan suuhun ottamista ja Gitellä vaan pitoa. Gitellä meinaa tulla vaan haukku tosi helposti, saa olla klikkerin ajotuksen kanssa tarkkana. Netta on selvästi tajunnut, sille on liitetty jo sanakin.
Kiintorullaa Netta osaa myös hyvin ottaa ja irrottaa, tällä hetkellä liitän siihen sanaa. Se on ollu ihmeen nopee oppimaan tätä.
Giten kanssa on vielä tekemistä noudossa ennen kuin voi rullaa alkaa treenata.

Eilen käytiin Löytyllä tekemässä Netan kanssa rullaa & näyttöä ja Giten kanssa lähinnä tokoa, se oli niin äänekkäällä päällä ettei viittinyt näyttöä ottaa :D
Se oli kentällä vapaana ja keskittyi hyvin, vaikka parin kymmenen metrin päässä oli koiria leikkimässä ja ohi käveli muutama. Maahanmenoa se tarjosi joka välissä. Tehtiin seuraamispätää, luoksetulo ja paikallamakuu (vajaa min, etäisyys pari metriä, takapalkka). Palkkasin aika paljon patukalla, pitäs vaan ite keskittyä palkkaamaan se seuraamisesta oikeaan suuntaan. Netan kun palkkaan aina eteen & kääntyen samalla oikealle, mutta reippailija Git tietenkin alkaa poikittaa jos teen samalla tavalla :D

Netalla muutama näyttö, maalimies palkkasi, tosi hyvä. Rullan otto käskystä onnistu, kun Netta oli valmiiksi sivulla. Maahanmenoa sekin meinaa tarjota aika paljon.

Netalla on pidetty viime päivinä kotona back on trackin loimea, ja ainakin se selvästi tykkää et se laitetaan sen päälle.
Saatiin myös suoritettua koirankouluttajakurssi, vika ei siis voi enää olla kouluttajassa vaan korkeintaan koirassa :D

Ei kommentteja: