torstai 24. syyskuuta 2009

Ongelmasta ongelmaan - peruskaava

Eilen käytiin tokoilemassa itekseen parkkihallissa. Netalla motivaatio oli hyvä, mutta se tuntuu unohtaneen liikkeet :D Jäävissä menee aina maahan, erityisen nopeasti tietenkin väärällä käskyllä. Sivulle käskyn kuultuaan pyörii ensin jotain epämääräisiä ympyröitä itsensä tai mun ympärillä ja sitten tulee perusasentoon liian eteen.
Ensin paikallamakuu takapalkalla, olin piilossa, ½min, hyvä.
Sitten jätettiin taas takapalkka ja tarkoitus oli ottaa seuraaminen ja liikkeestä maahan ja seiso. Seisominen ei onnistunut, enkä jäänyt sitä korjaamaan vaan otettiin tilalle luoksetulo, lyhyt matka, pysäytys ja vapautus palkalle siitä.
Selvästi se edelleen kyttäilee palkkaa, mutta motivaatiossa alkaa vihdoin näkyä toivottua tulosta. Pitää varmaan ensin ruveta tekniikkaa tekemään erikseen ja vasta sitten ottaa useamman liikkeen kokonaisuuksia. Kukahan tolle jaksais kaukokäskyt opettaa :D

Giten kanssa myös ensin paikallamakuu. Etäisyys pari metriä, olin selkä siihen päin ja alle ½min: hyvä. Sitten seuraamisen poimintaa kävellessä ja lopuksi luoksetulo. Silläkin taisi olla lelupalkka odottamassa, jos oikein muistan. Se teki tosi hyvin, matalalla vireellä keskittyneesti. Edelleenkään ei ole eteenistumista varsinaisesti opetettu, vain palkkailtu siitä.
Äiti teki sillä aikaa Oton kanssa jotain.


Niin ja yksi ilta oltiin agilityhallilla. Treenasin Sissin kanssa, Gitte oli mukana harjottelemassa vaan olemista siellä ja vähän tokojuttuja siinä sivussa. Muuten on jäänyt treenailu tällä viikolla vähäisemmäksi, kun pitänyt koeviikon eteen yrittää jotain tehdä...

Ei kommentteja: