lauantai 26. syyskuuta 2009

Huuda Sintti, huuda!

 
Otto oli toissapäivänä hierojalla. Lonkkien kohdalta karva on muuttunut normaaliksi ja se rentoutui jo hierottaessa makaamaan selällään. Nyt se ei tosin halua hypätä autoon kotoa lähtiessä, miettii ensin ja nostaa sitten etutassut, että joku nostaa takapään. Yritetään saada ell aika, että kuvattaisiin. Netta on edelleen jatkanut pomppimista.

Pekotreenit meni taas pienellä porukalla, meidän lisäksi vaan kaksi muuta. Alkuun tokoa, Netan otin autosta vapaana ja tein kokeenomaisesti. Kiva vire jälleen, nyt varmaan pidetään taukoa tokossa ja keskitytään esineisiin jäljellä ja jos alkaisin opettaa rullailmasua (kun vaan tietäisi mikä olisi paras vaihtoehto..).
Netan kanssa otettiin kaksi 'näyttöä', liinan kanssa perässäjuoksuna ukolle ja suorapalkkaus.
Oton kanssa tein vain tokoa, alkuun normaali, mutta keskittyminen meinasi välillä vähän kadota.
Äiti teki Giten kanssa tokot. Sillä vaan pelkkää ilmasua ilman kummempaa lähetystä tai piiloutuneita maalimiehiä. Mä haukutin sitä ensin, mulle se kyllä huutaa :D Vieraille haukkuu enemmän yhden haukun kerrallaan. Viikon takaiseen verrattuna paljon parempi, nyt ehdittiin ottaa se valosalla.
 
Tänään oltiin mätsärissä, kehässä Otto ja Netta. Molemmat saivat punasen nauhan, niin äiti joutui Oton kanssa kehään :D Ihan hyvin se Otto esiintyi, vaikkei äiti ollut sitä esittänyt kuin kerran aiemmin 6½ vuotta sitten..
Netalla oli törkee juoksuinto, paahto täysillä ja yritti muutamia kertoja nostaa laukalle :o Kuivattu maha tuntu motivoivan :D Sijotuttiin sitten punaisten 3.
Gitte oli mukana vaan hengaamassa, kiltisti moikkasi muutamaa vierasta ihmistä.

Ei kommentteja: