maanantai 28. syyskuuta 2009

Pentutreffit

Viime viikonloppuna oltiin 'meidän' agilityhallilla treenailemassa. Suurin osa ajasta meni agilityn parissa ja lopuksi sitten otettiin vähän tokoa ja poseerauksia. Paikalla oli meidän lisäksi Nemi, Jilla, Kitty, Naxe ja Eevi + muutama göötti ja Netta.
Gitte oli alkuun paljon normaalia hilluvampi, mutta ei sillä kotona enää ylimääräistä energiaa ollut... Agility meni kivasti, aluksi jouduin käskemään sen lähdössä maahan odottamaan mielentilasta johtuen :D Irtoaminen sujui, kääntyminen pääosin myös. Ja saatiin jälleen uutta asiaa, mitä pitää treenailla.
Sintti keskittyi tehdessä ja ja katseli muiden tekemistä vähintään yhtä intensiivisesti odottaessa vuoroa. Häkissäkin se tuntui olevan ainakin osittain hiljaa.
Kuvat löytyy täältä Hallissa otetuista tuli näköjään vielä normaalia huonolaatuisemmat :DD
Oli tosi kiva nähdä muita ja toivottavasti saadaan jossain vaiheessa taas uusi tapaaminen aikaiseksi!


Kotona on viimepäivinä hukattu energiaa perusasento + kontakti ja kapulan nosto treeniin Giten kanssa. Kapulan kanssa ollaan siinä vaiheessa, että jos se on parin metrin päässä, niin Git nostaa sen ja tuo pari askelta ja siitä klik. Nyt on itseasiassa tehty metallia, kun puukapula on jossain tallessa...
Netan kanssa ollaan tehty samaa perusasentotreeniä ja liikkeelle lähtöä. Päätin myös muuttaa esineiden ilmasutapaa jäljellä ja opettaa sen menemään maahan. On tehty pakastusrasian kanssa sitä vaan kotona, ja Netta tarjoaa maahanmennessä kamalaa räksytystä :D Kyllä siitä nyt taas ääntä lähtee, mutta eiköhän me aleta haun ilmasua rullaan vaihtamaan.
Oton kanssa on tehty kaikkea epämäärästä, kun oon yrittänyt vältää maahan tai istumaan käskemistä. Se tarjoaa niitä itse ja menee aika helpon näköisesti, mutta kuitenkin. Ensi viikolle saatiin aika eläinlääkäriin, että se kuvataan.

Ei kommentteja: