lauantai 1. elokuuta 2009

Pulsu, mikä sulla on?

Eilisissä peko treeneissä Otto ei taas ollut normaali. Sen kanssa oli tarkotus treenata käyttäytymistä maalimiehellä, mutta se jäi kesken kun se ei tehnyt normaalisti. Sen vuoro oli loppupäässä ja se oli autosta nähnyt kaikkien muiden suoritukset, mistä se normaalisti kuumuu paljon. Perässäjuoksutkaan ei nostanut sen virettä.

Gitelle mä menin ensin maalimieheksi, sen jälkeen kolme vierasta. Se alotti haukun tosi hyvin, eikä tainnut maalimiehiä edes runnoa. Jonkun verran se vilkuili, milloin äiti tulee 'piilolle'. Mä kuvailin kännykällä jonkunlaisen videon, mistä ei kyllä paljoa mitään näe :D Laitan sen nyt kuitenkin tänne.

Netan kanssa harjoteltiin vieraiden esineiden nostoa, mikä ei oikein onnistunut. Mun olisi pitänyt tajuta ottaa sille jälkivaljaat ja liina mukaan, se teki nyt vapaana ja tekeminen oli enemmän juoksentelua. Otin sen sitten hihnaan ja esineet kuitenkin löytyi. Pitänee ottaa ens kerralla enemmän jälki kuin esineruutu tyyppisesti. Kotona on treenattu sille epätavallisten esineiden tuomista.

Ei kommentteja: