tiistai 4. elokuuta 2009

Hierontaa

Netan hieronta meni hyvin, ainoastaan selkä on jumissa tyrän kohdalta. Se on hierojan mukaan muuten oikein hyvässä kunnossa! Se meinasi nukahteli pari kertaa, mutta selvästi siitä huomas milloin tultiin kipeälle alueelle.

Oton haluttomuuteen syy on todennäköisesti nivelissä. Kilpirauhanenkin verikokeen mukaan normaali. Eilen se käveli 1,5h tunnin reippaan lenkin kuin nuorena, kipulääke auttoi. Käytiin tänään ostamassa glukosamiinihydrokloridi&kondroitiinisulfaatti valmistetta, ajateltiin antaa sitä Netallekin. Ruusunmarjajauhettakin (c-vit.) voisi varmaan syöttää vähän nykyistä runsaammin. Lisäksi ajateltiin varata aika eläinten luontaisterapeutille.

Ainiin, toissapäivänä kävästiin agihallilla Giten kanssa. Sintti oli tosi innoissaan, tehtiin irtoamista ja putkea, mitkä ei kaukalon luona silloin sujuneet. Nyt meni paljon paremmin, se keskittyi. Nostin sen kerran puomin alastulolle, että otettiin kontaktia. Vapautuksen jälkeen se lähti itsekseen menemään puomia :o Menin ohjaamaan sen sieltä siististi alas ja se yritti mennä taas uudestaan.

Toinen yläkulmuri on edelleen suussa, se on jo tummunut ja heiluu. Pari kertaa oon sitä yrittänyt irrottaa, mutta ei se halua vielä lähteä. Kolme kertaa päivässä ruokailuun me siirryttiin vasta tällä viikolla, ja hirvee nälkä Gitellä on ainakin omasta mielestään koko ajan.
Toissapäivänä meillä kävi myös koiravieras, 9kk vanha suomenpystykorva. Aluksi se oli Giten mielestä vähän pelottava ja se räksytti sille. Hetken päästä se kuitenkin lopetti ja yritti leikkiä.

Ei kommentteja: