lauantai 1. elokuuta 2009

Minäminäminä

Toissapäivänä käytiin agikentällä. Gitte ei ensin muistanut mihin tultiin ja oli rauhallinen. Sitten se näki mitä muut tekee ja aloitti räksyttämisen ja sinkoilun :D Jos sen käski istumaan/maahan, niin se otti kyllä kontaktin ja teki. Ja jos se ei nähnyt niin se oli hiljaa, mutta selvästi kierroksilla. Muut koirat kiinnosti sitä, mutta se ei paljon uskaltanut mennä nuuhkimaan. Ehkä parempikin niin, että se mieluummin leikkii mun kanssa :D
Kujakepit tehtiin pari kertaa, muutaman toiston jälkeen se muisti ja meni taas kovaa. Se pysyi tosi hyvin kuulolla, eikä lähtenyt haahuilemaan, vaikka vieressä toiset treenasivat putkea.
Tarkotus oli treenata aita+putki irtoamista, mutta se oli liian kierroksilla keskittyäkseen ja oppiakseen. Pidettiin tauko ja sain sen vähän rauhottumaan, mutta keskittyminen ei ollut ihan huipussa. Asiat, mitkä se jo alkaa suunnilleen osata onnistuivat, mutta uutta se ei pystynyt oppimaan.

Perjantaina Otto pääsi eläinlääkäriin, siitä se jaksoi innostua! Eläinlääkärissä se käyttäytyi kuitenkin rauhallisemmin kuin ennen, sen luonteeseen ei kuulu maata jeejee-paikoissa. Sydän kuulosti ihan hyvältä, se meinasi vaan läähättää koko ajan.
Verikokeen ottaminen olikin sitten vaikeampaa. Otto oli tosi kiltisti, mutta sen suonet kuulemma pakenivat koko ajan ja vasta kolmas yrittäjä onnistui saamaan neulan suoneen. Silläkin on nyt kalju läntti tassussa, samoin monta neulaa meni tukkoon ennen kuin onnistui.
Maksa- ja munuaisarvot saatiin heti ja ne olivat kaikki normaalit. Maanantaina tulee muut tulokset. Nyt viikonlopun ajan sille syötetään kokeilumielessä kipulääkettä.

Ei kommentteja: