torstai 4. kesäkuuta 2009

Gitte intoilee + viime vkonlopun kuvat
Tänään agility treenit oli hallilla, kun ulkona on satanut koko päivän. Gitte pääsi mukaan ihmettelemään. Alussa rataa rakentaessa se meni pari kertaa pussia ja aitaa, haki aitaa tosi hyvin :o Samaan aikaan radalla oli toinen pentu, Gitte keskittyi kuitenkin muhun - loistavaa. Välillä se meinasi hepuloida, ryntäili joka suuntaan, mutta tuli luokse heti nimen kuultuaan ja keskittyi taas. Äitin kanssa Gitte kävi ottamassa puomin pätkää mikä oli matalan pöydän päällä. Ylösmenon se osasi juosta suoraan, tajusi palkan tulevan pöydältä. Alastuloa ei vielä tajunnut samalla tavalla.
Sitten se joutui odottelemaan äitin kanssa, alkuun jaksoi haukkua ja ryntäillä.
Netta oli tänään vähän innokkaampi. Rata ei ollut mikään kovin vaikea, Netta keskittyi hyvin. Renkaalla tapahtui jotain, näin vain että se törmäsi siihen ja tippui selälleen. Se oli kuulemma hypännyt renkaan sivua päin, meni sen kuitenkin normaalisti sen jälkeen. Takanaleikkaus onnistui ilman, että Netta jäi ihmettelemään. Lopuksi otettiin yksittäisiä pätkiä yrittämällä saada vauhtia lelulla.
Lopuksi menin Giten kanssa ottamaan aitaa ja puomin pätkää. Aita meni hyvin, sylkkäriä se ei tajunnut. Puomilla palkkailin alastulokontaktilla.
Gitte motivoituu lelusta ja namuista tosi hyvin! Eli tällä hetkellä sitä on ainakin tosi hyvä palkata. Muutenkin se tekee kaiken täysillä ja tuntuu, että se nyt jo jaksaisi keskittyä tosi pitkään. Lyhyissä pätkissä tietenkin tehdään, että into säilyy :)

Kotona on viime aikoina naksun kanssa harjoiteltu kosketusalustaa ja noutoa aloteltu oikealla kapulalla. Kosketusalustalle se menee täysillä, nyt yritetään saada kestoa. Se on vaan niin nopea, että ehtii jo syöksyä maahan tai ruveta kaivamaan sitä jos yrittää saada edes puolen sekunnin kestoa :D Kosketusalustan kanssa olisi tarkoitus opettaa agilityn kontaktit siis.
Noutokapulan kanssa ollaan siinä vaiheessa, että Gitte käy koskemassa sitä osaa mikä pitää ottaa suuhun.
Oton kanssa Gitte on jo enemmän kaveri, se käy nuolemassa Oton naamaa monta kertaa päivässä. Netan kanssa niitä taas joutuu välillä pitämään eri huoneissa, Netta ei saa komennettua sitä muualle roikkumasta karvoista.

Ei kommentteja: