torstai 23. huhtikuuta 2009

Häiriköimässä

Eilen Gitte pääsi ekan kerran kotoa pois, mentiin iskun parkkikselle toimimaan häiriönä. Aluksi Gitte pääsi vähän tutustumaan uusiin ihmisiin ja paikkaan, oli tosi reipas :) Leikkiä se ei siellä malttanut, lähinnä katseli maisemia.
Häiriköinnin jälkeen otin Netan kanssa noutoa ja seuraamista. Nouto AVOimen mukaan, palautus laukalla :O Se varmaan oli vaan vahinko :D Suht siistiä kapulan käsittelyä, sivulletulo on ihme steppausta ja samalla pyörittelee vähän kapua..
Välisssä otettiin 2min piilo paikallamakuu, ihan loppussa se alkoi jotain meteleöimään. Näin auton läpi, että suu liikkui. Ennen se ei ole ikinä pitänyt mitään ääntä, outoa. Kunhan ei vaan opi tota.. Luultavasti teki sitä tylsistymisen takia, oli aika rauhaton ja pää pyöri. Vire kuitenkin matala, kun palasin. Pitää nyt ottaa jtn helppoa...
Seuraaminen oli aika kaameen näköstä. Kontakti oli hyvä, mutta liikaintoilun takia edisti ja seuraaminen oli väljää. Otin pidempää pätkää, että vähän tasaantui(silloin näytti jo kohtuu hyvältä). Pitäisi vaan kuvata joku päivä, että näkisin kuin hirveeltä se oikeesti näyttää..
Vasemmalle käännökset oli jälleen törmäilyä, Netta ei välitä siitä. Siksak-seuraaminen paransi keskittymistä. Itse asiassa hidas seuraaminen on tosi tosi hyvää, siinä sen keskittyminen on ihan toista luokkaa. Pitäisi saada se siirrettyä normi seuraamiseen...
Oton kanssa yritettiin treenata liikkeestä seisomista, minkä se oli tainnut taas unohtaa tai jtn. Maahanmeno sen sijaan oli nopeaa. Sen kanssa koko tokoilu tosin on niin heikkoa, olisi pitänyt osata pentuna opettaa oikeanlainen perusasento. Nyt se ei halua tulla tarpeeksi tiiviisti, eikä siis seuraakaan tarpeeksi tiiviisti. Vähän haastava käydä nyt korjaamaan, imutus ei oikeen onnistu. Mistään takapään käytöstä ei ole tietoakaan... Ihan samahan se, keskitytään ennemmin vaikka temppuiluun.

Ei kommentteja: