tiistai 21. huhtikuuta 2009

3930


Punnittiin eilen Gitte, kiltisti se pysy leivontakulhossa ;D Tulokseksi saatiin siis melkein 4 kiloa.
Se on kotiutunut tosi hyvin! Netan kanssa ne haluaisi leikkiä koko ajan. Gitte usein makaa selällään & puree Nettaa ja Netta puree sen sätkiviä tassuja. Tai sitten se raahautuu Netan perässä roikkumalla joko sen karvoissa tai Netan kantamassa lelussa :D Netta ei ole toistaiseksi ainakaan suuttunut sille, ennemmin tyytyväinen vaan.
Otto on edelleen aika äreä sitä kohtaan, tänään Gitte jo sai näykittyä sen tassuja ilman hermostumista...
Pikkuneidin energiaa on suunnattu myös johonkin järkevämpäänkin: on harjoiteltu kontaktia ja leikkimistä (myös metallilla) sekä ehdollistettu naksua.

Netan kanssa otin vähän tokoa takapihalla. Kokeilin luoksetulos pysäytystä kahdella eri tapaa, kun tuntuu ettei suullinen käsky toimi. Ensin kutsuin ja käskin suullisesti seis -> pomppimista eteenpäin. Sen jälkeen kokeilin pysäytystä käsimerkillä -> pysähdys (eteni alle oman mitan). Eli palataan varmaan vanhaan takaisin. Netta kun ei muutenkaan ole reaktionopeudeltaan nopea, niin käsimerkki toimii varmaan huomattavasti parempi. Tuntuu, että suullisella käskyllä menee liikaa aikaa, kun se miettii mitä pitää tehdä tai jtn.
Lisäksi seurauspaikkaa imuttamalla ja suht hidasta seuraamista pallo palkalla. Ihan okei.
Keskittyminen oli alkuun vähän huonoa, yritti mennä ajamaan Giten juoksemia jälkiä. Huomautuksen jälkeen keskittyi hyvin, pallo innosti.
Ainiin, ihan ensin otettiin tokohyppyä 'maali-maila-kastelukannu'-virityksellä. Meni kivasti, Netta meinasi vaan istua vinoon jolloin tulisi luokse hyppäämättä.

Ei kommentteja: