torstai 23. huhtikuuta 2009

Giten eka agihallilla käynti



Nyt on Gitte sitten päässyt agilityhalliinkin tutustumaan. Tosi reippaana se oli sielläkin. Äiti opetti sille käden seuraamista sillä aikaa, kun otin agia Oton ja Netan kanssa.
Hallilla oli valmiina joku helppo 20 esteen rata merkattuna numeroin, joten mentiin se Netan kanssa. Puomin kanssa en taas tiedä mitä teen, pitäisikö kiinnittää kontaktien suorittamiseen huomiota vai ei. Netta menee no tosi siististi. Lopussa oli kosketusalusta, mutta se ei huomannut sitä. Musta tuntuu, että se ei tuu uskaltamaan hyppäämään sieltä liian aikasin, mutta ei voi tietää.
Rata meni kokonaisuudessaan kivasti, ongelma oli putken haku aita suoran jälkeen. Netta hyppäsi putkea paikallaan pitävän kanisterin yli ? No saatiin se kohta kuitenkin kuntoon. Toinen ongelma oli valssi heti aidan jälkeen, Netta ei meinannut kääntyä tarpeeksi tiukasti.
Lisäksi otettiin sylkkäriä, siinäkin ongelma oli ettei neiti kääntynyt tarpeeksi tiukasti.
Niin ja keppejä Netta meni hyvin, haki taas oikeaa väliä.

Otto oli mulla mukana koulussa, kun mulla oli vaan yksi tunti ja oltiin pihalla kattomassa jotain esitystä. Se oli siis suht laiska taas, otettiin putkea, kepit ja pari aitaa.
Putki oli vähän pidempi ja ihan vähän kaarella, Otto tarjosi itse sen läpi menoa ja pallo palkaksi. Muutenkin palkkasin sen kokoajan pallolla, jos se parantaisi sen innostusta esim aidoilla. Narupalloon se on tosi innolla ryntäämässä, ja pääkin pysyi taas hyvin kasassa.
Kepit oli aika mokailua. Saatiin kuitenkin onnistumista ja jätettiin siihen.

Ei kommentteja: