maanantai 19. tammikuuta 2009

Vuoden ensimmäiset agilityt

Ja ei mennyt treenit kovin loistokkaasti. Netta oli taas jotenkin tosi säälittävän näkönen yrittäessään päästä maxi aitojen yli. Kerran se sitten hyppäsi päin rimaa, muttei onneksi pelästynyt :/
Ongelmaa oli taas mun ohjauksessa. Alku oli kolme aitaa (ei ihan samassa linjassa) ja seuraava 90asteen kulmassa. En voinut ruveta kääntämään sitä liian aikaisin, tai rima putoaa, mutta myöhemmin tuli kiire. Lopuksi löydettiin kuitenkin toimiva ratkaisu (: Netta oli taas tosi hyvin mukana ja jaksoi yrittää, vaikka ite olin ihan hukassa :D Kepit sujui ensimmäisellä kerralla hyvin. Toisella kerralla (eri radalla) ne ei sitten sujuneet, otin käsiohjauksella.
Mä jäin taas liikaa odottamaan Nettaa, minkä takia en ehtinyt tarpeeksi ajoissa kertomaan kaikkea (kuten pimeän putken haku). Aikaisemmin on ollut samaa ongelmaa, en uskalla hoputtaa sitä. Kaikki tuntuis taas niin paljon helpommalta, jos Netta ois medi kokonen..
Hallin takaosassa treenattiin ympyräradalla putki, keinu, A, aita (takaakierrolla). Se meni ihan hyvin. Keinun ylösmenokontaktille Netta meni vähän huolimattomasti, joten otettiin tarkemmin pari kertaa - hyvä.

Ei kommentteja: