torstai 15. tammikuuta 2009

Noutokurssi

Kolme päivää sitten oltiin Netan kanssa noutokurssilla Orimattilassa (kurssi alkoi viikkoa aiemmin, mutta ei päästy ekalle kerralle). Tunnin aikana harjoiteltiin tunnarikapulan pitoa & nosta, metallin pitoa & luovutusasentoa ja AVOimen noutoa.
Netta yritti pyöritellä tunnarikapuloita suussaan, mutta sain sen ainakin vähenemään huomautuksilla. Nosto sujui hyvin. Kokeiltiin oman hakemista toisen tunnarikapulan vierestä, se ei oikein onnistunut :D Aiemmin ei olla tunnaria varsinaisesti tehty, metsässä vaan kävyillä. Jos ensimmäinen kapula sattui olemaan oma Netta toi sen, jos ei niin Netta haki toisenkin ja toi molemmat..
Metallin pito ja luovutus onnistui tosi hyvin. Se piti sitä ihan mielellään ja rauhallisesti, ei tiputellut.
AVO nouto ei onnistunut, kun Netta ryntäsi ilman lupaa. "Katsekontaktituijotus" ei ollut ilmeisesti tarpeeksi vahva. Vahvistettiin sivulla pysymistä: Kirsi heitteli kapulaa aina lähempänä ja lähempänä, palkkailin kontaktista. Tämä onnistui ilman virheitä. Lopuksi heitin itse kaksi kertaa, toisella sai noutaa. Ihan perus nouto.

Kotona ollaan päivittäin harjoiteltu Salmen vinkkien mukaan. Paikallaan pysymiset mun kierrellessä ympärillä on ollu Netalle tosi vaikeeta, tein sitä lähinnä istuen/maaten, koska se on Netalle helpompi. Se ei vain ole tajunnut sitä.
Kaket on mennyt ihan hyvin, katse käy edelleen kädessä, mutta aika on lyhentynyt (:
Takapalkan heitto on mennyt tosi hyvin, Netta ei sinkoa perään, eikä oikeastaan edes katso tarkasti.
Seisomaan pysäytys mun peruuttaessa menee ihan hyvin vauhdin ollessa max hidasta juoksua. Mä vain meinaan itse hiljentää vauhtia käskyn antamisen jälkeen.. Pitää harjoitella takaperin juoksua :D

Oton kanssa ollaan tehty takapalkka harjoituksia ihan hyvällä menestyksellä. Se ei ole varastunut, mutta vilkuilee haaveilevasti palkalle ennen tottelemista :D

Ei kommentteja: