keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Noutokurssi, toinen kerta.

Treenit oli jo toissapäivänä, mutta en ole ehtinyt taas kirjoitella..
Netta oli taas ihan innoissaan noudosta. Alkuun otettiin kapulan kantamista ja luovutusasentoja. Netta meinasi olla pyöritellä kapulaa, jos vire oli yhtään liian korkea. Rauhallisemmissa tunnelmissa ei ollut ongelmaa :)
Lisäksi otettiin ohjattua, lähetys oli perusasennosta. Kapuloina oli vieraat kapulat, lähetin hakemaan perusnouto "kapu" käskyllä & käsimerkillä. Ensimmäisen (vasen) Netta haki ilman ongelmaa, vilkaisi takaisintullessa toista. Lähetin hakemaan oikean, se kävi siellä muttei tuonut. Lähetin uudestaan, neiti kävi taas eikä tuonut. Se ei vaan ymmärtänyt mitä halusin ja yritti sitten saada ekan kapulan takaisin itselleen :D
Otettiin sitten uudestaan, ja jos oikein muistan Netta haki ensin väärän :X Mutta toi toisenkin..
Sen jälkeen harjoiteltiin kummallisen/pienen esineen nostoa & pitoa. Esineeksi otin muropaketista tulleen lusikan varren. Netta haki sitä hyvin, palautus käteen oli vähän heikkoa esineen pienestä koosta johtuen :D Pari pitoa & palautusasentoon tuloa otin myös Netan lempparilla, pehmolelulla. Samoin tunnarilla.
Lopuksi harjoiteltiin hajutunnistusta. Tunnari oli toisessa tötsässä (yläosassa Netan pään kokoinen reikä) ja toinen tyhjä. Sitä Netta tajusi vähän, tai ainakin kuvittelen niin. Pitäisi muistaa treenata tunnaria kotona..

Ei kommentteja: