keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Netta sai aidat medi korkeuteen..

Oltiin eilen itsekseen treenailemassa agilitya. Edelliset treenaajat olivat treenanneet jotain kivanoloista rataa, niin otettiin pätkiä siitä eikä jaksettu ihan suunnitelmien mukaista rakentaa :D Netta sai hyppiä aidat medi korkuisina, kun maxi aidat on sille liian korkeita. En usko, että sillä motivaatio loputtomasti riittää yrittää päästä maxi aidoista yli..
Netta oli tosi nopea :D En meinannut pysyä perässä, kun oon tottunut odottamaan sitä.. Sillä oli hirvee into taas. Se luki ohjausta silti ihan hyvin, radan alku oli tiukkoja kulmia aidoilla. Sylkkäri + aita kohtia tarvitsee saada varmemmaksi, ettei törmätä. Onnistuessaan sylkkäri toimii niissä kohdissa kuitenkin mielestäni tosi hyvin.
Sen jälkeen pussi, putkeen sylkkärillä ja keinu. Pussi meni hyvin, ja Netta ilmeisesti siitä tykkäs kun tarjosikin sitä. Putken oikein pään haku onnistui tosi hyvin. Samoin keinu oli tosi hyvä! Lopussa oli tyyny, mutten hidastanut vauhtia edes mitenkään. Otettiin keinua myös pari kertaa erikseen niin, että käännyin lopussa vähän toiseen suuntaan ja Netta haki kontaktin itse (alusta). Jes!
Keppejä otettiin puolikkaina ihan vähän: kerran käsiohjaus, kerran itsekseen. Netta sähläsi liikaa, ja sinkoili pussiin...

Oton kanssa tehtiin samanlaisia ohjauskuvioita aidoilla. Sen kanssa sylkkärissä oli vielä enemmän ongelmaa :D Pitää treenata myös, sillä onnistuessa sekin toimi hyvin! Kolmen aidan suoraa otettiin taas namukupin ollessa päässä, Otto muisti jutun ja otettiin pari kertaa tyhjällä kupilla. Keinua otettiin myös, en kovin paljoa jarruttanut. Otto ei vaan vieläkään tajua mistä palkka tulee, ja meinaa yrittää saada sitä mun kädestä, kun hidastan keinua.. Palkan jättäminen keinun päähän ei kuitenkaan toiminut, Otto ei malttanut keskittyä. Ehkä apuhenkilöllä oleva namikuppi toimisi?
Kepit otettiin naksun kanssa pari kertaa. Ne meni tosi hienosti, kun sain palkattua ilman, että Otto pujahti "ulos" kepeistä ja pystyi jatkamaan. Vielä se ei kestänyt kahta kepin kiertoa peräkkäin.
Loppuun lyhyttä suoraa putkea namikuppi palkalla. Jos se vielä joskus tajuaisi putken. Se ei vain ole tajunnut mitä ideaa mennä putken läpi, mikä ei kyllä ole sen tapaista :D

Kotona ollaan molempien kanssa treenailtu Salmen vinkkien mukaan.
Otto on edistynyt takapalkassa, se pystyy keskittymään vähän paremmin, eikä varasta. Kakeissa oon yrittänyt parantaa seisomisen jälkeistä maahanmenotyyliä, nyt se etenee n.5-10cm.
Netan kanssa ollaan tehty takapalkka juttuja ilman, että se tietää mun jättäneen palkan. Ja se on toiminut! Sen vire on muutenkin ollut loistava, jes! Seuraamista otettu ihan vähän, loistavaa.
Luoksetulon pysäytystä olen vaihtamassa suulliseen. Tehdään edelleen harjoitusta, jossa juoksen takaperin - seis - heitän palkan. Se pysähtyy hyvin, mutta mä en osaa juosta takaperin :DD
Kakeissa kontakti on edelleen käteen vilkuilua. Tuntuu kuitenkin, että vaihtoihin on tullut rutiinia! Edelleen olen ihan tassujen edessä.
Paikallaan seisomista ollaan myös harjoiteltu. En ole uskaltanut vielä pidentää mun liikkumisalaa, vaan harjoitellaan varmuutta.

Ei kommentteja: