sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Tehokasta täsmäpalkkausta -kurssilla

Tänään oltiinkin Oton kanssa kurssilla Orimattilassa, kun Netalla on juoksu. Suurin osa ajasta oli teoriaa, lopuksi harjoiteltiin leikkimistä ja toiselle koirakolle naksuttamista.
Otto oli ihan innoissaan päästessään jonnekin! Innokkaaimpien koirien leikkiessä Otto joutui olemaan käytävän puolella, ettei kuumentunut ihan liikaa :D Vuorollaan Otto oli heti innoissaan mukana leikissä, leluna oli vihreä "joustoköysi". Otto keskittyi tosi hyvin, vain vuoroa odotellessa sen piti taas hermostua muiden koirien katsoessa siihen..
Uutta oli huomata Oton pysyvän kasassa leikin jälkeen, kunhan sen vei loppuun asti. Pitää harjoitella tätä lisää, samoin pitäisi varmaan jatkaa takapalkka-harjoittelua (toistaiseksi onnistuminen ollut heikkoa :D). Muutamien leikkitoistojen aikana Otto paransi "taistelu-osuuden" tyyliään tasaisemmaksi vetämiseksi, mikä olisi parempi.
Naksuttelu harjoittelussa päätettiin treenata nopeampaa maahanmenoa. Se meni itseasiassa tosi hyvin, Otto meni kohtuu nopeasti joka kerta ensimmäisellä käskyllä. Itse en vaan meinannut muistaa vapautusta.. Vaihdettiin myös, että palkka selkeyttää vapautusta: eli palkkasin heittämällä namun eteen.

Netan kanssa kokeilin lenkin päätteeksi samanlaista leikkimistä; saalistus, taistelu, voitto, luovutus. Se ei tietenkään ollut yhtä innoissaan mukana, mutta innostui ihan kivasti. Pitää kokeilla sen kanssa erilaisia leikkimistyylejä ja leluja. Nykyään se suostuu leikkimään paremmin kuin ennen, tai se saattaa kyllä osittain leikkiä mun mieliksi..
Kotona Netta himoitsi hirveästi pipareita, joten otinpa pari liikkeestä maahanmenoa takapalkalla :D Ja oli kyllä nopeat maahanmenot! Palkalta poispäin seuraaminen oli taasen vähän hidastelua, ehkä se siitä toistoilla..

1 kommentti:

Henni kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! :) Eikä se niin taitavasti ollut hankittu toi TK1, meillä on kauhee pino myös niitä huonompia tuloksia ;)

Mä en oo tiennytkään et teillä(kin) on blogi! :D Mun pitää heti linkittää teidät meidän blogiin! Oon kyllä aina välillä käynyt teidän sivuilla kurkkimassa, mut siellä on ollut aika hiljaista...

Menestyksekästä Uutta Vuotta 2009!! Ja paljon rapsutuksia Otolle & Netalle! :)