perjantai 9. tammikuuta 2009

Vihdoin jotain aktiviteettiä..

Otto pääsi taas pitkästä aikaa haku treeneihin, viime kerrasta on varmaan ainakin kuukausi. Netan kanssa en tehnyt mitään.
Alue oli raunioiden/yläalueen ja ala-alueen välinen metsäkaistale ja sitä ympäröivä tie. Piiloon meni kaksi maalimiestä: ensimmäinen umppariin lavalle, toinen kiipesi parakkia vasten oleviin tikkaisiin. Aluksi otin pari haukkua, hetken maassaolon ja kontaktia. Otto ei ollut liikaa kierroksilla, mutta keskittyminen oli vähän hukassa. Se tuntui keskittyvän aika paljon normaalia enemmän vääriin hajuihin :D Ensimmäinen olisi jäänyt nostamatta, jos en olisi tiennyt sitä. Ilmaisu oli vähän katkonainen ja epävarma (ei pystynyt kurkkaamaan tarkaksi missä ukko). Vaadin kuitenkin kohtuu pitkän ilmaisun, palkkasin itse rasiaan.
Toisen maalimiehen lähestyessä hidastin taas vauhtia ja lähetin Oton sinne suuntaan. Se jopa muisti vilkaista ylöspäin tikkaille! Ilmaisu oli vähän parempi, Otto tosin vaihtoi paikkaa muistaessaan palkan tulevan multa. Ensi kerralla voisi antaa palkan maalimiehelle, ettei se vaam keksi tulla vastaan. Tällä kertaa tajusin tiputella maksapalat yksi kerrallaan kuppiin, jolloin maalimies ehti pois piilosta Oton syödessä..

Kotimatkalla iskä meni kauppaan ja jäin koirien kanssa ulos treenaamaan tokoa. Paikkana prisman parkkari, häiriötä ei juurikaan (pari ohikulkijaa/autoa). Nettaa innostin aluksi härnäämällä nameilla, kun lelut jäi autoon. Se innostui aika hyvin, palkkailin satunnaisesti harhaillessa kontaktista. Ehkä se on vihdoin ruvennut innostumaan JESS sanasta, jos siitä saisi "vireennostoapua"..
Otettiin maahanmenon nopeuden hakemista, onnistui huomattavasti paremmin mun peruuttaessa kuin kävellessä eteenpäin. Ehkä takapalkka toimisi tässä paremmin, mutta siellä en viitsinyt kokeilla.
Luoksetulon pysäytys oli tosi hyvä ilman takapalkkaakin! Väliin otin pari toistoa takapalkalla, se kun on Netasta niin hauskaa :D Pelkona vaan ennakointi, kun se ei muista jäikö palkka sinne vai ei..
Otto pääsi myös tokoilemaan, kun oli pitänyt pienen tauon mölyämisessä.. Se oli tosi innoissaan ja motivoitunut. Maahan se suorastaan syöksyi! Otin muutaman maahan-seiso-vaihdon ja ne oli tosi hyvät. Se hyppäsi paikallaa vaihtaessaan asentoa, taino eteni vähän muttei sen vaatimustasoon liikaa :D Luoksetulon pysäytykset oli tosi tarkat, ilmeisesti se muisti harjoitelleensa samaa eilen takapalkalla yrittäessään syöksyä somme kehusta :DD Viime aikoina oon yrittänyt saada sen oppimaan takapalkkaa, houkutus hakea palkka ilman lupaa on edelleen vähän liian suuri.

Ei kommentteja: