perjantai 26. joulukuuta 2008


Eilen käytiin taas lenkin yhteydessä treenaamassa Netan tokoa parkkiksella, mitään häiriötä siellä ei kyllä oikeastaan ollut. Palkaksi ei ollut mitään muuta kuin pala paahtoleipää, eli ei mitään pitkiä treenejä :D Alkuun vähän palkanmetsästys riehumisia ja siitä suoraan seuraamista (n.10 askelta ja palkka mun edestä "saalistaen"). Jälleen ihan okei: sopiva kohta & kontakti, mutta vähän väljä. Toisella toistolla parempi, tai ainakin tuntui intensiivisemmältä. Otettiin yksi vasemmalle käännös, kerroin etukäteen vartaloavulla, niin neiti pysyi tosi siististi mukana. Pitäisi varmaan kuvata joku päivä, että nään miltä se oikeasti näyttää.. Palkkana taas riehumista ja Netta innostui jopa!
Lopuksi kaksi luoksetulon pysäytystä, ensimmäisellä kerralla heitin palkan, toisella takapalkka. Olisin voinut tajuta tehdä toistot toisinpäin.. Terävämpää pysähdystä pitää treenata, ollaan taas oltu ikuisuus samassa "melkeen kasassa" vaiheessa!
Loppupalkaksi Netta sai mun lapaset kannettavakseen vähäksi aikaa, ja olihan se taas ylpeä!

Oton kanssa ollaan tehty pieniä toko juttuja vain kotona. Se on tällä hetkellä ihan sekaisin Netasta ja joutuu olemaan suurimman osan ajasta toisessa huoneessa.

Ei kommentteja: