maanantai 8. joulukuuta 2008

Jälleen agilitya & tokoa

Eilen oltiin jälleen agilityssa, Sari piti treenit. Radalla ei mitään suurempia mokia tullut, (kokonaiset)kepit onnistui kerran pelkällä suullisella ohjauksella. Sen jälkeen meni ihan sähläämiseksi, ja otin käsiohjauksella "väärältä" puolelta. Ongelma oli lähinnä hitaus, mä en ite tajua jääväni koko ajan odottamaan Nettaa. Se taas ei ainakaan nopeuta sitä, toisaalta en voi liika mennä edellä ja hoputtaa/kannustaa, kun rimat tippuu.
Netta oli taas tosi hyvin kuulolla ja ohjattavissa. Pitäisi olla vaan enemmän nopeutta ja tietynlaista terävyyttä..

Tänään käytiin parkkiksella treenaamassa tokoa. Alkuun taas seuraamista, tosi hyvä kontakti. Laskin montako askelta kontakti kestää, 14. kohdalla tippui. Lelun kanssa korkeammassa vireessä neiti edisti, ruumiinkielen avulla tajusi kuitenkin käännökset. En tosin tiedä vielä, miten kulmia treenataan jatkossa.
Luoksetulon pysäytys oli n.20 askeleen matkalla liian hidas. Netta reagoi käsimerkkiin heti, mutta pomppi eteenpäin.
Seisominen ja maahanmeno ihan hyvät, pysyi suorassa ilman palkkaa edessä. Pysähdyksiä pitää kuitenkin terävöittää.
Välissä lyhyt paikallamakuu, olin puun takana n.½ minuuttia piilossa. Pysyi hyvin, rauhallisen näköinen, ei vaihtanut asentoa.
Kakeja ei tänään otettu, mutta eilen pari vaihtoa agility hallilla meni hyvin. Samoin seuraaminen oli siellä tosi hyvää kontaktin osalta.

Ei kommentteja: