torstai 11. joulukuuta 2008

Taito-Netta & vauhti-Otto

Netta oli tänään tosi taitava! Tehtiin rata edellisten treenaajien radan pohjalta: rengas, aitoja, puomi, putki, kepit. Netta ei ohjautunut hirveän herkästi nopean vauhdin takia, mutta onnistui kuitenkin! Ja pystyi hyppäämään aitoja ilman suurempaa vauhdin ottoa.
Puomin kontakteissa oli vähän huolimattomuutta, muuten hyvä. Keinu meni tosi hyvin. Renkaan meni vain kerran väärästä välistä, mun ohjauksen takia. Rimoja sen sijaan tippui aika paljon, mutta ohjauksessa oli varmasti puutetta (ja matot on liukkaita..).
Kepit tehtiin vain pari kertaa käsiohjauksella peruuttaen, meni ehkä parhaiten ikinä!

Oton kanssa tehtiin rengas ja 3xaita rataa, lopussa namikuppi. Otto meni myös tosi kovaa tajuttuaan, mistä palkka tulee. Keppejä tehtiin myöskin käsiohjauksella peruuttaen. Mä en varmaan ohjannut tarpeeksi tarkasti, vaan enemmän "Netan tasoisesti", niin se oli aika sähläystä.. Naksuttamalla meni suunnilleen samaan malliin kuin aiemmin, olin itse naama menosuuntaan.
Putkea Otto ei ole vielä tajunnut. Se vaikuttaa vain siltä, ettei ymmärrä miksi sen sinne pitäisi mennä :D Jos jotenkin naksulla saisi sen opetettua..?
Puomi oli tosi kiva, kun ekalla kerralla oli siihen kylvetty namuja! Keinu meni myös tosi hyvin, Otto vain aina luulee namun olevan jarruttavassa kädessä..
Tänään Otto ei edes kilahtanut kertaakaan!

Ei kommentteja: