torstai 4. joulukuuta 2008

Agility intoilua

Tänään käytiin itekseen treenaamassa, oltiin ihmeen nopeita (puol tuntia)! Netan kanssa otettiin alkuun ilmeisesti edellisen päivän VAU-cupin rata, mölli-luokan luultavasti. Melkeen nollarata, yksi rima tippui heti ensimmäisellä esteellä. Netta oli tosi innoissaan taas, mutta keskittyi hyvin.
Myöhemmin otettiin twistiä, mikä ihme kyllä onnistui. Mun ohjaus tuntui taas jotenkin tosi kömpelöltä :D Tällä kertaa Netta ei nähnyt maxi muurissa mitään ongelmaa, onneksi.
Lopuksi otettiin kaksi kertaa puolikkaat kepit, meni tosi hyvin! Keinua ehkä viisi toistoa, pari kertaa hiljensin ihan vähän ja lopuksi omalla painolla (tyyny lopussa). Pitää myöhemmin kiinnittää huomita tarkempaan kosketusalustan tökkäämiseen.

Otto päätti riehua aluksi, mutta rauhoittui aika helposti kuitenkin :D Otettiin aita & putki "rataa" namukupilla. Lisäksi otettiin pelkkää putkea, jotta Otto tajuaisi sen paremmin. Suht helposti se ottaa aidat, putken ja A:n, mutta ei kuitenkaan vielä osaa. Noo, vastahan me agility sen kanssa aloitettiin!
Aita & A yhdistelmä oli Otolle helpompi, sekin tykkää A:sta..
Loppuun myös keppejä naksuttamalla ja keinua. Keinussa Otto ei muistanut, mistä palkka tulee, muuten ei ongelmaa. Kepit meni tosi hyvin, se vaan on vähän fiksumpi! :D

Ei kommentteja: