torstai 27. marraskuuta 2008

Tokoilut

Toissapäivänä käytiin Netan kanssa treenaamassa tokoa Orimattilassa. Treenit meni tosi hyvin vireen kannalta! Alkuun seuraamista, perusasento pikkuisen vino, muuten ei mitään vikaa. Namupalkka & pientä riehumista. Treenattiin liikkeestä seisomista, ensin palkan vieminen eteen sai Netan pysymään paikallaan. Tauon jälkeen otettiin uudestaan ja Netta kääntyi 90 astetta ennen kuin olin edes sen kohdalla :O En tajunnut mistä se johtui, loppuun saatiin helpotettuna pari onnistunutta.
Seuraamisen kulmia treenattiin kiertäen neljää tötsää, kulmat ihan okei, pientä jätättämistä. En jaksanut puuttua, pitää kotona treenailla niitä. Into siihen mennessä laskenut vähän, joten ryntäiltiin palkalle.
Väliin otettiin paikallamakuu, menin piiloon n. ½ minuutiksi, palkkaus ja kolme toistoa. Netta ei vaihtanut asentoa, oli kuulemma kysyvän näköinen. No ei ihme, kun treenattu vaan himassa.. Pitäis jaksaa p.makuuta ottaa paljon.
Loppuun kakeja takapalkalla. (Maahan)-istu-maahan ja pelkkää nousua otin, etäisyys ehkä metri. Pari kertaa nousi seisomaan istumisen sijaan ja maahan meinasi syöksähtää liian vauhdilla (etenee). Aika perusvaihdot, toisotoilla pitäisi varmaan hakea varmuutta.
Niin ja hyppy otettiin myös. Ekalla kerralla meni taas kattomaan, et mikäs este tää on eikä hypänny. Toisella kerralla normaalisti, käsimerkin kanssa istui, luoksetulo hyvä. Sen jälkeen vahvistettiin istumista ilman käsimerkkiä, mun pitää muistaa odottaa et Netta on valmis kuuntelemaan käskyn!

Eilen käytiin Jaanan & Pörrön kanssa citymarketin parkkiksella. Netan vire oli überloistava koko ajan. Seuraaminen sille täydellistä! Jäävät olis saanu olla nopeemmat, mutta ei paha. Seisomista en uskaltanu paljoa ottaa, mutta onnistui matalalla vaatimustasolla.
Luoksetulos pysäytys ensin pari kertaa pallolla, sen jälkeen tosi terävät pysähdykset, jes! Pientä paikallamakuuta otettiin myös, kävin piilossa auton takana. Aika taas joku puoli minuuttia, pysyi hyvin.
Loppu riehuttiin vinkukarvalelulla ja otettiin seuraamisen juoksua. Ja Netta leikki kunnolla!

Ei kommentteja: