maanantai 1. joulukuuta 2008

Viikonlopun treenailut

Lauantaina käytiin itekseen treenailemassa agilitya. Tehtiin jotain helppoa ja nopeaa rataa Netan kanssa, mikä saatiin helposti kasattua. Radalla oli puolikkaat kepit, "väärä pää" putki -juttu ja rengas + aitoja & A. Netta meni rataa tosi hyvin, hyvät kontaktit, rengas onnistui! Kepit meni muutama mokaa lukuunottamatta hyvin. Pari rimaa tippui jälleen.
Sivussa otettiin keinua ja muistutukseksi puomi. Hyvin meni.
Oton kanssa otettiin keppejä naksuttamalla. Se tajusi taas vähän ideaa! Parhaiten onnistui, kun kävelin samaan suuntaan sen kanssa ja estin jalalla virhettä.
Lisäksi otettiin aita-aita-A-rataa. Se meni ihan hyvin, aidoille irtoamista pitää treenailla namukupilla tms.
Sivussa otettiin myös keinu ja puomi. Puomille kylvettiin namut, eli Otto keskittyi vain namujen syömiseen. Keinussakaan ei ollut mitään ongelmaa, Otto vain ei vielä muista palkan tulevan siinä vasta kupista lopussa.

Sunnuntaina tokoiltiin Netan kanssa lenkin yhteydessä Espoossa. Jälleen otettiin AVOimen liikkeitä, Netta oli koko ajan vapaana. Vire oli ihan okei, innostui lelusta tosi hyvin. Seuraaminen ok, liikkeestä maahan hidas. Liikkeestä seisominen aluksi löysä, pari "käsipysäytysmuistutusta", parempi. Takana kävely onnistui hienosti palkan ollessa edessä.
Luoksetulon pysäytys ensin pelkällä pallon heitolla. Toisella kertaa ensin pysäytys ja sitten palkka. Tosi hieno stoppi, jes! Pallo täytyy vain heittää tosi nopeasti, ettei Netta sinkoo mielikuvituspallon perään. Eiköhän tätä silti treenata, en viitsi kasata liian ajoissa..
Oton kanssa pelkkää kontaktin naksuttelua kävellessä, hyvin meni!

Ei kommentteja: