maanantai 24. marraskuuta 2008

Ainakin lähes nollarata :D

Eilen oli varmaan ensimmäinen kerta treeneissä, kun saatiin aikaiseksi nollarata (tai no kepeillä vähän töppäilyä). Rataan kuului samanlainen "putken väärään päähän" meno kuin mitä itsekseen harjoiteltiin viime viikolla. Onnistui hienosti! Netta ohjautui hyvin, eikä tiputtanut kuin yhden riman :)
Eniten harjoiteltiin valssia takanaleikkauksen tilalle: Netta U-putkeen, (vekki), aita, valssi, putki. Takanaleikkaus toimi hyvin, mutta jos oltaisiin saatu valssi toimimaan niin aikaa olisi säästynyt. En saanut Nettaa kääntymään tarpeeksi tiukasti, pitää harjoitella jotain samantyylistä lisää.
Rataan kuului (kokonaiset)kepit kaksi kertaa. Netta alkoi oikeasti menemään keppejä kunnolla, eikä ollut täysin riippuvainen mun jalalla ohjauksesta. Jes! Eipä niitä olla kuin vuosi klikkerillä treenattu :DD Rytmitin, tai ainakin yritin, kepkepkep-hokemisella, pitää miettiä jatkanko sitä.

Tänään otettiin AVOimen liikkeet kotona läpi. Keskittyminen ja motivaatio oli loistavaa, viime aikoina ei tosin olla tehty mitään, eli ehkä se on auttanut. Netta oli ihan sekaisin kapulasta. Tänään se meinasi ensin vähän jauhaa sitä :O Oon miettiny, että tekisin noudosta jotenkin palkan, mutta pitää miettiä uskallanko.
Seisomisen takanaliikkuminen onnistui, kun jätin namun eteen. Luoksetulossa takapalkka, toimi sekin.
Kakeissa on viime aikoina ollut ongelmana istumaan nouseminen istu-maahan-vaihtojen jälkeen. Pitää palata eteen ja treenata etäisyyttä yhdellä, kahdella vaihdolla..
Oton kanssa vähän temppuiltiin ja otettiin luoksetulon pysäytystä. Sillä olisi intoa tehdä, vaikkei se teknisesti mitään osaakaan :D

Ei kommentteja: