maanantai 20. lokakuuta 2008

Osittaista agiliitoa :O


Ehkä meidän agilitysta Netan kanssa vielä tulee jotain! Eilisissä treeneissä ratana oli jälleen pätkä jotain MM-kisarataa. Vuoroa odotellessa otin A:n kontaktia kosketusalustan kanssa naksulla, Netta on jopa tajunnu sen tosi hyvin :D Vaihdan alustan varmaan kohta hiirimattoon, mitä sitten leikkelen(nyt ollut rasian kansi). Samoin keinua otin pari kertaa. Alku oli taas hiipimistä, mutta neiti reipastui muistettuuaan keinun idean. Äiti oli jarruttamassa keinun vauhtia. Käytin myös keinussa kosketusalustaa.
Radalla meillä oli tuplarimat. Muutama rima tippui, mutta Netta kuitenkin pääsi alimmista maxi korkeuksista yli :D ! Ja se melkein liiti parista aidasta yli !! Samoin olin tosi tyytyväinen ohjautuvuuteen, Netta haki putkia pari kertaa tosi hyvin (= meidän kohdalla max parin metrin päästä). Aluksi otettiin keppejä mun ohjatessa peruuttaen, ongelmana on vaan mun hitaus. Päätin sitten kokeilla ohjata suullisesti, ja paljon paremmin meni ilman mun huitomista.. Musta tuntuu, että naksuttimella opetus on auttanut Nettaa kepeillä aika paljon. Blondiaivot on oikeasti tajunnu jotain :D

Netan poskien turvotus - mitä kuva yrittää havainnollistaa - on nyt onneksi vihjdoin laskenut täysin, edelleenkään en tiedä mistä se johtui.

Tämä viikko on mulla lomaa, joten tarkotus olisi treenata Netan kanssa tämä viikko tokoa ja seuraava viikko olla taas tekemättä mitään. Lähinnä kertailla ALOn liikkeitä, kun ollaan menossa kokeeseen 1.11.
Oton kanssa taas olisi tarkoitus opetella jotain agilityn alkeita. Musta ois tosi kiinnostava kokeilla opettaa sille jotain, että saa vähän tuntumaa erilaisesta koirasta agilityssa. Tai lähinnä siis, miten se esimerkiksi oppii kepit tai tajuaa ohjaamiset. Kotiinhan olisi tarkoitus saada rakenneltua omat kepit ja pari aitaa.. Toistaseks Otto on harjotellu olkkarin pöydän & tuolien kiertämistä ja käden seuraamista (syli-&täyskääntö) :DD

Ei kommentteja: