tiistai 21. lokakuuta 2008

Itsenäisiä treenailuja

Eilen käytiin treenailemassa itsekseen agility hallilla. Netan kanssa harjoiteltiin ohjattuvuutta parin aidan ja putken avulla. Netta on selvästi tajunnut mitä "putki" tarkoittaa, se ei vaan aina ihan hahmota mistä se pääsee putkeen sisään :DD Aidoissa oli taas tuplarimat, hyvin Netta pääsee yli kunhan sillä on tarpeeksi vauhtia (eli tekee vekin tms).
Kepit otettiin pari kertaa, sekä sanalla ja käsimerkillä(ja pysyin mukana !) ohjaten. Treenattiin myös puomille lähetystä ja loppukontaktia alustalla. Netta oli sopivan innokas koko treenin ajan, ihanaa kun sillä pysyy pää kasassa :D
Netan treeni otettiin siis pätkissä, joten Otto pääsi väleissä kokeilemaan hyppyjä, putkea ja puomia. Aidat on Otolla mini korkeuksissa, kun sitä ei uskalla hyppäyttää. Otto osas lukea ohjausta tosi hyvin :O Laitettiin kolme aitaa vierekkäin, eli Otto "pujotteli" niitä hyppyjä. En tajua, miten Otto oli niin taitava lukemaan ohjausta. Se tajusi suunnilleen yhtä hyvin, kuin mitä Netta vuoden harrastamisen jälkeen :D
Putkea Otto ei vielä tajunnut. Reippaasti se meni läpi, muttei tajunnu miksi ei voisi juosta putken vierestä.. Puomille laitetettiin jana namuista. Ensimmäisen kerran Otolla meni varovasti, toinen kerta jo paljon määrätietoisemmin.

Illalla käytiin vielä kaupungissa parkkipaikalla treenaamassa Netan kanssa paikallamakuuta. Etäisyys oli tilanpuutteen takia vain n.20 askelta, aika reilu 2min. Otin kokeenomaisesti, neiti pysyi hyvin vaihtelematta asentoa. Häiriö oli aika vähäinen, juuri silloin ei sattunut olemaan ollenkaan ohikulkijoita.
Palkkasin munuaisnameilla, juostiin taas ensin "kehästä ulos" ennen palkkaa. Lopuksi otettiin pari luoksetulon asentoa ja AVOn kaket lyhyellä etäisyydellä.

Ei kommentteja: