keskiviikko 19. toukokuuta 2010

pakkoloma


Ehkä olis taas aiheellista jotain päivitellä.. Viime viikolla päästiinkin Giten kanssa vain toiseen Helenan koulutukseen, kun mä tulin sitten enemmän kipeäksi. Ja oon edelleenkin kipee ja oon varmaan ikuisuuden vielä, inhaa. Rauhaskuume, en suosittele. Äiti on taas työmatkalla ja miespuoliset koirankusetuskyvyttömiä eli rakit saa ulkoilla varsin ruhtinaallisesti. Git varmaan alkaa kohta olla sitä mieltä, et riittää jo taas tää tekemättömyys. Onneks on näin kuuma niin ne on edes sen takia väsyneitä :DD

Viime perjantaina äiti oli koirien kanssa raunioilla, mutta ei se näköjää voinu mitään kirjottaa. Netta oli kuulemma vaan tallaamassa aluetta, Otto muuten hyvä mut kuumuus näky haukussa. Gitelle tais olla ollu ekaa kertaa maalimiehet valmiina, kun oli ollu ennätyspaljon porukkaa paikalla.

Sunnuntaina en olis pystyny Sissin kanssa tehdä agia, mutta sillä alkokin juoksu sopivasti. Oman ryhmän jälkeen tein Jiin kanssa bang gamea ja aitaa nostaen rima maxi korkeuteen.
Bang game meni loistavasti, Git hyppäs kokonaan keinulle ja oli ihan jeejee eikä välitäny pamauksesta. Ainoo oli, että se hyppäs niin vauhdilla, ettei meinannu pystyä pysähtyä siihen vaan luisti maahan (keinu oli vähän vielä märkä sateen jäljiltä).

Maanantaina käytiin Kaukkarissa uittamassa koiria. Git oli siinäkin rajulla tuulella, eikä välittäny kastumisesta. Kerran se lähti itekseen uimaan, mutta sen uimatyyli on ei-niin-hyvä ja etutassuilla roiskiminen kävi kauhistuttamaan ja äkkiä rantaan :D

Tän viikon alusta koirien ruokailu muuttu myös niin, että ne saa vaan illalla ruokaa. Joka toinen ilta luuta ja joka toinen ilta lihaa+kasvismössöä(+lisäaineet). Pitäs miettiä vaan joku ratkasu miten noiden lisäaineiden (öljyt, ruusunmarjajauhe, arthroflex, merilevä, oluthiiva yms.) antaminen olisi järkevintä. Varsinkin jos jossain vaiheessa päästään about joka toinen päivä ruokaa -vaiheeseen ja haluaisin glukosamiini-/kondrointiinisulfaattia syöttää useammin kuin joka neljäs päivä.

Ei kommentteja: