keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

yh-arkea taas

 
Gitte on taas varsin kyllästynyt, kun on niin vähätoimintaisia päiviä. Maanantaina piti mennä epiksiin Sissin ja Giten kanssa, mutta äitillä onkin keuhkokuume ja se on sairaalassa. Niinpä jää myös perjantain peko-treenit välistä ja luultavasti lauantain Sysmän ryhmänäyttely. Toistaseks en oo ainakaan keksinyt ketään, joka vois lähtee kuskiks tai ketään joka sinne ois menossa ja mahtuis kyytiin..
Iskä sentään lupautu lähtemään joku päivä käymään mun kanssa agihallilla.
 
 
Kotona on Jiin kanssa varsinkin yrittää aktivoitua. Eilen päätin, että takapiha on sen verran sulanut, et tehtiin keppejä (6kpl). Otin verkot pois ja taivutin niitä vinoon. Alku oli aika tökkimistä, Jii oli tosi varovainen et meneeks tää nyt oikeen. Tai oikeestaan sitä hämäs se, että mä en pystyny juoksemaan sen mukana ihan normaalisti ku nurmikko on törkeen liukas. Tänään kepit meni jo varsin kivasti!
Lisäks on tehty vähän tokoa. Perusasentoa se hakee nyt huomattavasti paremmin, vaikken siihen ehtinyt vielä varsinaisesti puuttua :o Seuraamispaikka on vähän liian edessä ja meinaa poikittaa, oon kävelly sitten vähän vasemmalle kaartaen. Naksuttelua pitäs harjottaa!
Paikallamakuuta pitäs alkaa treenaamaan kunnolla, mutta se on niin tylsää.
 
Viime viikonlopun hyppykurssilla seppoa lämpätessä keksin, että selviiää paljon helpommalla, kun hölkätessä 'pyöritän' sitä mun edessä. Tehdään siis takaleikkausta niin, että se juoksee tien toisesta reunasta toiseen reunaan ja takaleikataan keskellä. Ja mulla tulee samalla treenattua vasemmalla kädellä kääntämistä yhtä paljon kuin oikealla, mikä edelleen vähän kusee :D

Netan kanssa en oo jaksanu tehä kunnolla mitään, se on ollu ihme itsepäinen niin en jaksa turhautua. Ja se ei mahtunu peruspimeä jälkikokeeseen, niin ei tarvi ees harkita et jaksais jälkeä tehdä! Otto taas oli lenkillä niin laiska et huhhuh. Sepolla sentään on asennetta 8)

9 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Johan teille nyt on tauti iskenyt!

Minä muuten kuskaisin mutta olen agikisoissa kiinni koko viikonlopun. Lindallakin taitaa olla töitä?

Jos kyselen sbcak-palstalla sulle kyytiä, sopiiko se? Jos teiltä ei iskää saa motivoitua ;)

Linda kirjoitti...

Olen joo yöt töissä, mutta päivät vapaalla ja tarpeen vaatiessa voin lähteä seuraksi. Luulis kyllä jonkun muunkin menevän Lahden kautta! Te asuttekin vielä niin sopivasti siinä mistä ajetaan ohi Sysmään kohti etelästä tultaessa.

Linja-autoistakaan ei ole apua, olin jo unohtanu miten huonosti ne tuota väliä kulkee... nimimerkillä Paljon tuota väliä reissannut.

Paranemisia Tuijalle!

Noora kirjoitti...

Maija, toki saat kysyä ;) Ketään sinne menijää en ole toistaiseksi keksinyt. Iskä ei joo ole oikeen innostunut :D ja itse asiassa en oo varma onko se kotona.

Jos edes Giten sais kehään, mutta jos ei niin ei voi mitään..

Maija kirjoitti...

Onko Nettakin ilmoitettu?

Laitan sbcakin foorumille kyssäriä, ja yhdteydenotot minulle. Onhan tässä reilu vuorokausi vielä aikaa.

Jos ei tärppää, sovitte Lindan kanssa päivän bensanhinnan mukaan kulukorvauksen ja kierrätte paluumatkalla paikallisen pk-kentän kautta, niin eiköhän teille siitä kyyti löydy ;)

Noora kirjoitti...

Netta on ilmotettu myös, mutta ei sillä ole väliä vaikken sitä kehään veisi. Sitä kun ei ole edes trimmattu :D

Mutta jos ei kyytiä löydy, niin ei sun Linda tarvi lähteä ajelemaan, kun kerta oot yön töissä ja matkaa tulisi kuitenkin sen verran reippaasti ;) Tuleehan niitä näyttelyjä kuitenkin!

Linda kirjoitti...

On sitä huonompienkin syiden takia ajeltu pitkin Suomea, mulle tuo reissaaminen on aika tuttua puuhaa :) Ihmetellään nyt vielä jos jotain muuta kautta kyyti ilmestyisi.

Maija kirjoitti...

Toistaiseksi kimppakyydin tarjoajat loistavat poissaolollaan. Laitoin Eevin omistajalle tekstaria kysyäkseni ovatko he tulossa näyttelyyn. Ei vastausta, kenties numero vaihtunut tms. Jos jollain on tuoreempi numero, voisi heidän liikkeensä varmistaa. Muuten suosittelisin pikkuhiljaa varasuunnitelman käyttöönottoon.

Noora kirjoitti...

Musta kyllä tuntuu, että jätetään tää näyttely vaan välistä ;)
Kyyti on sen verran ongelma ja voisi nyt sitten ensin keskittyä treenaamaan sepon esiintymisen kuntoon.
Mutta kiitos paljon avusta!

Cirsium kirjoitti...

Moi,

hauskaa raportoida tätä kautta, mutta laitanpa kuitenkin. Numero ei ole muuttunut, mutta viestiä ei tullut vasta kuin äsken kun huomasin Maijan kommentin ja poistin liudan vanhoja...tämä aatamin kylkiluusta tehty kapine ei raportoinut olleensa täysi missään vaiheessa. Pari kolme muutakin viestiä putkahti tulla, sori kauheesti.

Ei olla kuitenkaan menossa Sysmään, Eevi on kalju ja minä olen töissä. Pikaista paranemista Tuijalle!