tiistai 30. maaliskuuta 2010

seppo ja pena matkailee



Nyt on sitten Latvian näyttelyreissu takana ja Gitte lonkka- & kyynärkuvattu ja mä olin koko reissun ja edelleenkin kipeenä.
Latviaan lähdettiin perjantaiaamuna, laiva oli yhdeltä Tallinnassa ja viiden aikoihin oltiin hotellilla Riikassa. Matka meni hyvin, vaikka navigaattori ajelutti paikoin aika erikoista reittiä..

Lauantaipäivä oltiin kaupungilla ja sunnuntai näyttelypaikalla. Lauantai iltana Gittekin joutu suihkuun, kun se oli niin kuranen. Netan arvostelu oli heti ekana aamulla ja Giten vasta toiseksi viimeisenä, niin siellä meni koko päivä. Selvittiin paikalle ihan ajoissa (vaikka äiti ehti jo mulle suuttua, että oon muka hidas ja ollaan myöhässä!) ja saatiin auto parkkiin lähes oven viereen. Kirsi trimmasi Nettaa vielä vähän ja otettiin myös seisotuskuva:

Eng. springereitä oli yhteensä 7 ja Netta ainoana avoimessa luokassa. Tuomarina unkarilainen Kardos Vilmos. Tuloksena ilmeisesti ERI. Arvostelu: 3 years, good temper, well pro?? head, correct bite, eyes could be smaller, neck could be stronger. Good topline, but body could be shorter. Good angulation & tail & color.


Giten kehää odotellessa ehdittiin seurata holsku-kehä, kuvata koiria ja shoppailla. Neideille ostettiin uudet hihnat, kun molemmilla oli lukot hajonnu. Git sai myös uuden pannan, missä on kimallelanka-kuvio :D
Kelpieitä oli paikalla kolme, Git ainoa narttu. Tuomari oli myöskin unkarista, Harsányi Péter. Kehään mennessä tuomari kätteli ensin esittäjän, ja sillä aikaa Git oli ihan rennosti vieressä, mutta tuomarin astuessa sitä kohti se paketti pari askelta. Ennen kuin mä ehdin napata sen kainaloon, niin tuomari pyysi että näytän sen hampaat ja seppo sai olla et huhhuh :D Jos oikein tulkitsen tota arvostelupaperia niin, Giten tulos on JUN-ERI, JUK1, junSERT, promotion prize(entinen SA?), PN1, VSP ja Latvian juniori voittaja 2010. Arvostelu: Typical young bitch, bones a bit light. Typical fem. head. Good eyes & expression. Must have more muscle in the back. Good forequarters, correct ?. High temperament, good movement.



Maanantaiaamuna lähdettiin ajelemaan takaisin kotiin päin. Helsingissä oltiin neljän aikaan, käytiin syömässä ja ajeltiin mevetiin joukkotarkkiin. Muut olivat jo paikalla ja Git taisi tunnistaa Maijan äänestä jo kaukaa, tai ainakin se innostu törkeesti! Netta taas oli et huoh näitä kelpiekakaroita :D
Lääkäri oli Jiin mielestä pelottava ja siihen malliin se nyki tassuaan rauhotusta laitettaessa, että sai haavan ja sotki mun kädet vereen. Lonkat oli lääkärin arvion mukaan A:t ja kyynäristä toinen 0 ja toinen 1. Saa nähdä mikä on kennelliiton tuomio.


Loput kuvat Latvian reissulta löytyy täältä

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Onnittelut tittelistä :)

Noora kirjoitti...

Kiitos :)