perjantai 12. helmikuuta 2010

Tokoisaa hakua ja näyttelyä

Netta on ollu jo kaks päivää hirveen ilonen, se pomppii koko ajan ja on ihan jeejee :o
Tänään selvittiin peko-treeneihin, paikalla oli vaan Jaana meidän lisäksi. Otto aloitti, tein 'tokoa' sen kanssa. Luoksetulon pysäytystä, kaukoja, jäävät ja noutoa patukalla. Väliin yksi perässä juoksu lelupalkalla. Otto oli oikein innoissaan tekemässä!

Seuraavaksi Gitte. Sen kanssa tein myös tokoa, keskityttiin seuraamiseen. Seuraaminen lyhyitä pätkiä ja välillä 'liike seis'. Käännöksiä otin pari imuttamalla. Palkkasin vaihdellen lelulla ja ruoalla. Perusasentoa se tarjosi välillä liian eteen, samoin alkuun seuraaminen oli aavistuksen poikittamista mutta tasaantui siitä.
Lisäksi harjoteltiin maahanmenoa ilman, että se pystyi pitämään katsekontaktin. Äiti naksutteli, niin mun ei tarvinut yrittää kuulla menikö se maahan :D Toistoja tarvis, ja kestoa sitten.

Netan kanssa myös alotettiin tokolla. Tehtiin kaksi kahden liikkeen ketjutusta takapalkalla. Jätettiin rasia yhdessä, luopui hyvin.
Ensin seuraaminen + kaukoja. Perusasento oli pari kertaa vähän hukassa ja kerran huomautin seuraamisesta, muuten hyvä. Netta palkkautui hyvin kehuista :)
Kaukot sitten tökkii. Ensin ei noussut istumaan, keskeytin ja uudestaan. Nousi ok, mutta ennakoi maahanmenoa (tarkotus oli vapauttaa se istuaaltaan hetken viiveellä). Ja taas uudestaan, sitten suju. Keskittyminen oli vähän huonoa, sitä häiritsi aura kolistelemassa rakennuksen päässä, niin vapautin sitten onnistumisesta palkalle.
Täytettiin rasia ja otettiin liikkeestä maahan + luoksetulo pysäytyksellä.
Liikkeestä maahan hyvä, tehtiin kokeenomaisesti. Luoksetulossa pysähtyminen olis saanu olla aavistuksen nopeampi, matka on edelleen kohtuu lyhyt. Pysähtymisen jälkeen hetken viiveellä kuitenkin vapautus palkalle.
Sen jälkeen rulla kaulaan ja ilmasua. Alotettiin helpoilla perässäjuoksuilla, Netta otti jo matkalla rullan suuhun. Vaikeutettiin piiloja, jos rullan liian aikanen otto johtuu liian helposta & arvattavasta piilosta, ilmeisesti niin oli.
Tehtiin sitten valmiita piiloja myötätuuleen. Netta haki loistavasti, mutta rullapa oli kääntyny selkäpuolelle ja se ei saanu sitä kovasta yrityksestä huolimattaa suuhun > turhautu > haukku. Taas uudestaan ja sitten meni tosi hyvin. Niin ja yhdellä kerralla rulla oli menny tassun alle, äiti oli maalimiehenä eli pysty korjaamaan rullan ja sitten loppu meni ok.
Netalla oli loisto motivaatio ja spanieliaivo selvästi ymmärtää jotain, jes!

Sieltä mentiin sitten suoraan Renksun hallille näyttelytreeneihin. Siellä ei onneksi ollut paljoa porukkaa, niin ehdittiin tehdä paljon toistoja tuomarin lähentelystä. Aluksi Git olisi halunnut mennä moikkaamaan tuomaria, sen jälkeen lähestyessä se oli vähän iik. Välillä se yritti pakittaa oikeen kunnolla, mutta pidin sen sitten kainalossa ja se kuitenkin söi. Loppua kohden se sitten rentoutu ja tuomari sai tulla katsomaan hampaaat & tutkimaan ilman suurempaa pakitusta tai kainalokaappausta. Tuntuu, että eniten iik on se takaosan tutkiminen.
Ainiin, ja juostessa mäkin pelästyttelin pikku-seppoa komealla syöksyllä! Unohdin ottaa kengät mukaan ja villasukat + betonilattia = liukasta. Muuten liikkuminen meni ihan hyvin, Jii on vaan sitä mieltä et kovempaa(!), mutta pysyy kuitenkin ravilla.

Ei kommentteja: