maanantai 1. helmikuuta 2010

Spanieliaivo voittaa kelpieaivon

Netta on ainakin yhdessä asiassa Jiitä fiksumpi: se tajuaa väistää Ottoa, ettei nouse kusi päähän. Mutta siihen se älykkyys sitten tais jäädä.

Viime pekotreeneissä Netta oli tosin aika loisto rullan kanssa. Paikalla ei ollu taas meidän lisäks kuin Jaana, eli äitikin oli sitten maalimiehenä. Yhteensä ehkä 8 toistoa, kaikki perässäjuoksuna. Alkuun pari niin, että mm jäi näkyviin, mutta Netta otti sitten heti lähettämisen jälkeen rullan suuhun, niin vaihdettiin että mm meni piiloon. Muutaman kerran Netta joutui jo vähän etsiä, mikä meni hyvin, rullan otti vasta nähtyään maalimiehen. Äiti kun on pikkusen tuttu, niin se oli sitten vaikeammissa asennoissa, ok. Netalla oli hyvä into, loistavaa :) Pitäs vaan miettiä, että missä järjestyksessä opettaa sitten umpparit, useamman mm 'ketjun', liittää näytön...

Otolle pari pitkää perässäjuoksua, että sai virettä nousemaan. Ensimmäinen kiipesi tikkaille, toinen oli rekan vaunujen välissä. Toisella ilmasu selvästi parempi, mutta aika laiskaa työntekoa.

Giten kanssa yritettiin patukan kanssa vahvistaa noutoa, mutta se ei mennyt yhtä hyvin kuin aikaisemmin. Tai oikeastaan siitä ei tullut mitään, mä sitten leikitin sitä ja otin vähän perusasentoa + seuraamista.


Lauantaina oltiin Lempäälässä treenailemassa agia, kouluttajana oli Anne Huittinen. Sisaruksista paikalla oli Nemi, Nikki, Kitty ja Naxe + Jilla ja yksi bc. Tosi kivaa oli taasen :)
Se oli eka kerta, kun Gitte teki agia jossain muualla kuin omassa hallissa, mutta se ei tuntunut haittaavan.
Vaikeeta meille oli se, että siellä hallissa oli tilaa ja esteet ei ollu ihan vierivieressä eli mun ois pitäny osata liikkua :D Muutaman kerran tais kouluttaja huutaa et myöhässä...
Ensimmäiseksi pimeetä putkikulmaa, se sujui. Sitten aita + aita ja väliin takanaleikkausta, mikä oli mulle uus ohjausratkaisu siihen tilanteeseen. Itsekseni oisin ilman muuta tehny vastasella. Pitää harjotella tätä!
Toisella kerralla pimeä putki + aita + aita ja valssi + aita + aita. Kouluttaja laitto mulle rimat rajaksi, minkä yli en saanut mennä. Se kyllä selkeytti, mutta myöhässä silti vähintään joka kerta :D Valssaamaan ehti just ja just, helpottais varmaan jos luottais Gitteen yhtään enemmän. Yllättävän hyvin se niitä aitoja kuitenkin haki.
Pitäs useemmin treenailla 'valvovan silmän alla', ens kesäks ois tarkotus johonkin ryhmään tunkea. Siihen asti siis ryntäillään keskenään :D

Ei kommentteja: