tiistai 26. tammikuuta 2010

Miks meil on narttuja?

Pitäs varmaan taas joskus päivitellä. Viime viikolla käytiin Oton ja Netan kanssa yks päivä agihallilla, Netan kanssa taidettiin tehdä ihan ajatuksellista tokoa, mutta en kyllä enää muista. Oton kanssa tuskailtiin putken kanssa, se ei vaan edelleenkään tajua.
Peko treenejä ei varsinaisesti ollu, suunniteltiin vaan tän vuoden treenejä.

Viikonloppu mulla meni agikoulutusohjaaja kurssilla, ja jotain treeni-ideaakin tuli. Tänään oltiin hallilla ja Otto olikin ainoa joka pääsi sisään, Nettakin alotti juoksun. Oton kanssa tehtiin perusjuttuja, se teki loistavasti! Mutta sit meni yli, se haki takkinsa ja meni makaamaan sen kanssa muualle. Kiva et kiinnosti.
Sissin kanssa meni tosi hyvin! Tehtiin välistävetoa, putken hakemista ja hyppysuoralla irtoamista. Sylkkäri ja poispäinkääntö alkaa myös toimia.
Lopuksi tehtiin rataa, missä sai juosta... Neljä aitaa peräkkäin, ensin 2 hyppyä ja käännös + takaisin alkuun, sitten 3 hyppyä jne. Molemmilta puolilta sujui hyvin. Tätä pitää muistaa Jiin kanssa tehdä, saa treenailtua irtoamista + tiukkaa käännöstä hyvin samalla.

Kotona tokoiltiin neitie kanssa. Netalla kunnon asenne! Alkuun kaukot tökki, mutta sitten se taas muisti. Liikkeestä seisominen alkaa sujua. Seuraaminen vähän seilausta, mutta yritystä on.
Giten kanssa perusasentoa pitäs oikeesti treenata... Pienet seuraamispätkät hyvä. Lisäks harjoteltiin istumista ja maahanmenoa, maahanmenoa se tarjoaa vähän joka väliin. Lisäks näyttelyseisomista + äiti leikki ronskia tuomaria, siinä nyt ei vaan oo mtn ongelmaa mut jos vaikka toivon kiltisti et käytösmalli jäis mieleen :)))

Pulsu on alkanu jo vähän intoilemaan Gitestä, nyt ne on kaikki erikseen yksinollessa: Otto ja Git alakerran huoneessa aida eripuolilla ja Netta vapaasti muualla kämpässä.

Ainiin, Git pääsi viime viikolla ekan kerran mun ja Netan mukaan juoksulenkille. Alku meni hyvin, mutta sit se oli sitä mieltä et vähän hooceempi homma ois asiaa ja se päätti harrastaa umpihankijuoksua 8) Ihan kiva, toisella puolella Netta kipittää tasasesti ja toisella puolella musta sinko pomppii ylösalas.

Ei kommentteja: