maanantai 16. marraskuuta 2009

Pitäisikö ryhdistäytyä..?

Taas on melkein viikko vierähtänyt, eikä ole tullut blogiin kirjoiteltua. Toisaalta ei meillä kyllä mitään mainittavan arvoista taida olla tapahtunutkaa - mitä nyt reiät alakerran lattiassa lisääntyy ja laajenee, kiitos Sintin.

Torstaina olin Giten kanssa Vaun pentutokossa. Tehtiin kääntymisiä, eteentulon alkeisharjoitusta ja harjoiteltiin toisten koirien ohittamista. Sen jälkeen jäätiin vielä vetäjien treeniin tokoilemaan kaikkien kanssa.
Tänään olimme Orimattilassa tokotreenissä, jonka mä poikkeuksellisesti tein Giten kanssa, kun Noora otti Netan autosta mukaan treeniin, kun ryhmästä oli pari peruutusta ja ylimääräistä tilaa. Tehtiin vähän seuraamista, kääntymisiä, seisomista, hyppyä ja paikallamakuuta. Selvästi Jii oli paremmin tokomoodissa Orimattilassa kuin agilityhallilla ;)
Netta teki perushyvät seuraamiset. Paikallamakuu, n. 2min, hyvä. Palatessa viereen meinasi vaan ennakoida ja lähteä hakemaan takapalkkaa

Eilen olimme agihallilla agin merkeissä. Noora teki rataa Sissin kanssa, Giten kanssa vain pienen pätkän varsinaisen treenin jälkeen. Muuten viikonlopun ja viime loppuviikon treenaamiset jäi melko vähiin, pekokin jäi välistä työkiireiden takia. Sunnuntaina käytiin shoppailemassa tokokamoja Kodin Terrassa: muovimattoa ruutua varten ja listaa tunnarikapuloihin.

Ei kommentteja: