torstai 15. lokakuuta 2009

Risto reipas

Oton ja Netan kanssa tehtiin yksi ilta hiekkakentällä (jäljen) esineilmasuja. Netalle ensin 4xrasia-jono, tosi hyvä. Se selvästi tiesi, mitä pitää tehdä. Sen perään 3xkäyttöesine + 1 rasia -jono. Mun olisi pitänyt tajuta ottaa esineiksi jotain, mitä se ei niin mielellään ota suuhun. Mutta se meni sitten maahan esine suussa.
Otolla keskittyminen oli vähän hukassa, pidin sitten rasioista kiinni ja se meni maahan. Sillä vain 1 rasia jono.
Yksi ilta myös vähän tokoilin niiden kanssa lenkillä ollessa. Ensin Oton kanssa, niin Netta keräsi innostusta odotellessaan tolppaan sidottuna. Otolla oli taas innostusta, mutta sen kanssa on vaan niin vaikea tehdä, kun tekeminen on niin suurpiirteistä.
Netan kanssa alkuun seuraamiskaavio, lapaset odotteli sivussa palkkana. Liikkeestä maahan + aika lyhyt paikallamakuu, ok. Luoksetulo takapalkalla, se lähti vasta toisella käskyllä, pysähdys ok. Kaukot meni hyvin metrin etäisyydellä, eli tällä edistymistahdilla se osaa AVOn kaukot 4,5 vuoden päästä :DDD
Liikkeet otin parin liikkeen sarjoissa, hyvin kesti.

Giten kanssa oli tokokurssin toinen kerta. Tehtiin perusasentoa, parin askeleen seuraamisia, liikkeellelähtöä, askelsiirtymiä ja seisomaan pysähtymistä. Suurimman osan liikkeistä tein vapaana, hyvin se keskittyy vain omaan tekemiseen. Kirsiä se olisi pari kertaa halunnut moikata, kun se edellisenä päivänä leikki sen kanssa agihallilla.
Kotona on harjoiteltu läksyjä pari kertaa, sintti on reipas oppilas.

Eilen käytiin agihallilla mustien kanssa. Otto päätti mieluummin hakea pipon pöydältä kuin tehdä agia, eli siihen jäi sen tekeminen.
Sintin kanssa ensin 4 esteen pätkää, hyvin onnistui, palkka alustalla putken päässä. Aidan kanssa pari toistoa poispäinkääntöä, se ei vielä meinaa aina onnistua. Keinua harjoiteltiin myös, äiti jarrutti ja mä pidin kiinni ja palkkasin. Lisäksi harjoiteltiin keppejä, joiden kulmaa saa muutettua.

Sintin 7,5kk mitat on 45-46cm ja 14kg.

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Moi!

ollaan mitä todennäköisimmin 24.-25.10 viikonloppu Lahti-maisemissa, saisiko teistä agiseuraa? :D

Pujo näyttää oikein hyvältä kuvassa, ala hinuttaa verkkoja vaan tarpeeksi ajoissa pikku hiljaa vaikka ylöspäin, niin ei jää sitten liikaa kiinni niihin. Teillä on kyllä ne jumalaiset vinot siellä hallilla, että tuskin tuon kanssa mitään pulmaa koskaan tuleekaan ;)

Noora kirjoitti...

Kyllähän meistä seuraa saa :D Meille tosin kävisi vain lauantai-ilta, päivä ollaan kurssilla ja sunnuntain mä oon kehäsihteerinä. Mutta sopisiko joskus kuuden jälkeen?