perjantai 11. syyskuuta 2009

Sähkömies Sintti

Tällä viikolla koirat on ollu aika vähällä tekemisellä ja Git päätti näyttää että osaa se itsekin tekemistä keksia. Eilen aamulla matolta löyty kuorittua johtoa ja pieniin paloihin pilkottu töpseli. Vessan kaapin välistä taas roikkui katkaistu johto. Onneksi se oli vaan tarpeeton hiustenkiharrin :D Näppärästi se oli kuorinut sen johdon, toivottavasti tajunnu olla syömättä niitä osia.

Hierojalla käytiin myös. Netta oli hyvässä kunnossa (oikea puoli oli tällä kertaa kireämpi), jäädään seuraamaan sitä. Se on taas törkeesti hyppiny mun päälle viime aikoina ja muutenkin ollut aktiivisempi.
Otto on aika jäykkä, erityisesti lanteen ja lonkkien alueelta. Lonkkien alueella myös karva on samea ja nahka ei ole 'irtonainen'. Hieroessa se ei olisi malttanut rauhottua. Etuosa oli hyvässä kunnossa, aristi selän ja lonkan aluetta. Sille on seuraava aika parin viikon päästä.
Kotihoito-ohjeiksi saatiin body rope -köytös. Nyt se on ollut sillä useamman tunnin joka päivä päällä. Mun mielestä se on aikalailla ihan sama Otolle onko se sillä vai ei. Ei se ainakaan ole ollut sen näkönen, ettei sitä haluaisi. Lisäksi lämpöhoitoa, jos saataisiin hankittua kauratyyny.

Giten kanssa tehty takapihalla kepeille lähetystä eri kulmista, takanaleikkausta, valssia. Päässä usein namukuppi tai lelu. Lisäksi twistiä, valssia & kiertoa aidalla. 'Kontaktinottamistakäskyä' pitäisi treenata...
Noutokapulaa se pitää ehkä 2s. Lisäksi oon vahvistanu leikin kautta vaan perusnoutoa. Paikallaoloa tulee myös siinä sivussa tehtyä, lähinnä kun jätän sitä agilityjutuissa odottamaan.

Netan kanssa en ole muuta tehnyt kuin pari kertaa jotain pientä takapalkalla(välillä ollut iltaruoka). Into ainakin oli ja vähäinenkin tarkkuus hukassa. Nyt se meinaa vaan rynnätä pelkästä kehumisesta palkalle, jos ääni on yhtään liian kehuva. Gittekin kuuntelee paljon paremmin millon maaginen sana tulee :D

Oton kanssa myöskin takapalkalla liikkeestä maahan & luoksetulon pysäytystä. Näytti, että sen oli tosi vaikea istua. Maahan menee nopeasti seisaaltaan.

Ei kommentteja: