maanantai 7. syyskuuta 2009

Parasta mejässä: hirvikärpäset!

Eilinen meni taas kokonaan mejä-kokeessa, onneksi luvattu rankka sade ei alkanutkaan ajoissa. Odotellessa ehdittiin keräillä kantarelleja ja ihan mukavasti hirvikärpäset yritti tunkeutua mun rastoihin.
Laukauksen siedossa Netta jäi aika pusikkoisen puun juurelle, siitä näkyi suunnilleen vaan päälaki :D Tällä kertaa meille tuli jäljellä 1 hukka, vähän ennen ekaa kulmaa ja makaus meni samalla ohi.. Muuten kivaa jäljestystä, muutamia kertoja poikkesi jäljeltä. Netta tosi usein kääntyi kattomaan mua kysyvästi, kun oli poikennut pari metriä jäljeltä, jälki-käskystä se palasi jäljelle ja lähti jatkamaan. Toisen makauksen merkkasi selvästi, pyähtyi nuuhkimaan. Se jäljesti kokeessa taas paljon tarkemmin kuin treenatessa.
Tuomarina Rauli Markelin ja jäljellä oli ikää 18h.
Jäljestämishalukkuus 4(/6)
Jäljestämisvarmuus 9(/12)
Työskentelyn etenevyys 8(/10)
Lähdön, kulmauksien, makauksien ja katkon selvittämiskyky sekä tiedottaminen / kaadolla haukkuminen 10(/14)
Käyttäytyminen kaadolla 3(/3)
Yleisvaikutelma 4(/5)

eli AVO2, 38p.

Koeselostus: Ohjattu lähtö. Netta jäljestää maavainua käyttäen mukavaa kävelyvauhtia. 1. osuuden pusikossa suurempi tarkistus, jonka jälkeen poistuu määrätietoisesti jäljeltä, muutoin vain pieniä poikkeamia. 1. makaus ohitetaan kulma oikaisten. 2. kulma jäljen mukaisesti ja makuu merkaten selvästi pysähtyen ja nuuhkien. Kaadon omisti nuuhkien ja jääden viereen.

Git oli jälleen mukana ja pääsi purkamaan jälkeä, kun siitä ei jälkikoiraa ole tarkoitus tehdä niin otettiin mukaan vaikka jälki väärään suuntaan kuljettiinkin. Makaukset oli sen mielestä aika jänniä, varovasti meni nuuhkimaan :D

Niin ja vielä ei ole vastausta tullut onko hallilla sillon 27. päivä vapaata.

9 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Jos tulee jotain takapakkia hallin kanssa, niin meidän seuralta voi kanssa vuokrata hallia. Ihan tarkkaa ajankohtaa hallikauden alkamisesta ei ole ilmoitettu mutta viime kautena kohtuuhinnalla sai vuokrattua lämmintä sisähallia omaan ja kaverien käyttöön. Seuralla ei siis omaa hallia vaan aina talveksi vuokrattu tila.

Noora kirjoitti...

Vastaus tuli ja saadaan halli vuokralle silloin 27.9. Silloin on vielä ulkokausi menossa ja ryhmätkin alkavat vasta klo 18 (sateella saattavat treenata sisällä). Kävisikö jos varataan halli esimerkiksi klo 13-15?

Maija kirjoitti...

Minulle käy hyvin tuo aika! Mitä muut tykkää? Ei tule edes liian aikaista herätystä kelleen.

Meidän hallille voidaan umpipakkasella sitten kokoontua harjoittlemaan joustokumimamatolle agiliitelyä :)

Linda kirjoitti...

Meille käy kans. Maijan suunnalle voidaan kerääntyä vaikka alkuvuodesta sitten? Kuinka monta pentutapaamista vuodessa on liikaa :D

Sari kirjoitti...

Mulle sopii myös!

Anonyymi kirjoitti...

Meille sopii tuo aika myös.
t. Marika

Maija kirjoitti...

Enemmistön päätöksellä - otetaan tuo aika ja päivä!

Ainakin yksi Maiskis-gööttipenikka olisi myös tulossa. Pieni ja vaaraton :) Asuu Lahdessa.

Meidän halli on Keravalla ja käytössä lokakuusta alkaen. Joustokumipohja ja kuulemma riittävän tilava. Ilmottelen sitten, kun tiedän, että millä hinnalla siellä saa treenata.

Noora kirjoitti...

Halli on nyt varattu 27.9. klo 13-15. Osoite on Ruusulantie 102, Nastola. Joustokumipohjan tilalta löytyy saumoista repsottavat matot ja halli on muutenkin karu ja lämmittämätön. Niin, eikä kaikkia esteitä ole vielä tuotu ulkokentältä hallille... Mutta seura on varmasti sitäkin parempaa ;D

Cirsium kirjoitti...

:D myös halli on esteineen hyvä, pois turha vaatimattomuus! Noille tekee kaikille hyvää treenailla erilaisilla pohjilla ja ennen kaikkea erilaisissa paikoissa.

hauskaa viikonloppua! :D