perjantai 28. elokuuta 2009

Sintti ja Pulsu vanhenee :o


Kohta ei voi enää vaan perustella kaikkea Giten kohdalla sillä, että se on pentu.. Puolivuotismitat: korkeutta noin 44cm ja painoa 12,8kg. Tähän ikään mennessä se on jo itsemurhaakin yrittänyt. Hyppäsi yksi ilta parin metrin pudotuksen muurilta alas meidän pihalla, aikasemmin se on ollut vähän fiksumpi. Ei se ainakaan mitään voivotellut sen jälkeen.
Otto täytti 7 ja oli mätsärissä jo ekan kerran veteraaneissa! Keskiarvoltaan mustat esiintyvät hyvin: Otolla häntä heiluu koko ajan, kun se on kehässä ja tuomarin lähestyessä vatkaa koko koira. Gitte oli ihan hyvin siihen asti, kun tuomari yritti katsoa hampaita.
Otto sai sinisen nauhan, eikä sitä kuulemma uskoisi ikäisekseen. Musta vaan tuntuu, että se on hirveen plösö. Sinisten kehässä se sitten vielä voitti :) Kuvaakaan ei ole, kun kuvaaminen + Gitte kädessä on kuulemma haastavaa...
Pentuja oli taas tosi paljon, Gitte sai sinisen ja poimittiin 7 parhaan joukkoon. Se kyllä vilkuili seisottaessa koko ajan missä tuomari liikkuu, mutta leikkii kuitenkin kehässä ja juoksee rennosti. Mitä nyt pientä kauhomista :D

Kaksi kertaa on myös agilitya käyty treenailemassa. Hallilla tehtiin perusjuttuja. Gitte oli tosi innoissaan, mutta ei sekaisin. Lähinnä treenasin Sissin kanssa.
Toisella kertaa oltiin ulkona Netan treeneissä. Rata oli lähinnä pyöritystä aidoilla, Netta oli alkuun oikeen vauhdissa. Sain jopa ohjailtua sen oikeille esteille, mutta rimoja tippui siinä ryntäilyssä. Sylkkäri oli Netasta ihan vierasta juttua, haki esteitä kivasti.
Giten kanssa kujakeppejä: se muistaa homman, muttei aina meinaa löytää sisään. Putkea namukupin kanssa, se on selvästi parempi. Lisäksi pari kertaa keinua ja sekin on tosi jeejeetekemistä. Hyvin se pysyy tekemässä mun kanssa, vaikka vieressä treenaa muitakin.

Yksi ilta äiti kävi sen kanssa tottiksen yleiskoulutuksessa, lähinnä vaan siis häiriötreeniä.

Oton leuan vähäinen harmaustilanne!

Ei kommentteja: