keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Viime agilityt, haut ja tokot

Gitte oli taas agility treeneissä mukana, lähinnä hengaili. Netan kanssa odotellessa kujakepit ekan kerran, tosi hyvä. Radalla se oli hidas, eli jäi lyhyeen treenit. Mä en taas osannut valssata ja huidoin kuulemma välillä taivasta kohti :DD Jään odottamaan Netta, enkä liiku ja se vetää käännöksen pitkäksi. Tai sitten etenen liika ja se ei käänny. Huomaan sen itsekin, etten vedä tarpeeksi tiukasti..
Takanaleikkaus olisi ollut sujuvampaa, jos Netta etenisi. Kepit okei.

Hakutreeneissä oli taas vain vähän porukkaa. Otolle kaksi maalimiestä, palkan sai vasta, kun se oli pyydetty maahan.
Netalle kaksi ilmaisua tiellä, lelupalkka. Haukku taas selvää komennusta: anna mun lelu! Se peruutti taas haukkuessa eikä koskenut ukkoon, hyvä.

Eilen illalla Netan kanssa tokoa etupihalla, eli se kyttäili samalla kissoja. Keskittyi kuitenkin kohtuullisesti ja oli mukana. Perusasentoon tulee ihan liian eteen, miksi? Kapulan palauttaa samalla lailla. Seuraamista aika paljon, kohtuullista.

Toissapäivänä käytiin Sokoksen parkkihallissa ottamassa tokoa. Netan kanssa otin ALOn liikkeet läpi, samalla tavalla jätettiin takapalkat yms kuin kisoissa. Se oli parempi, mutta ei mikää loistava. Teki periaatteessa liikkeet oikein, mutta ei halunnut keskittyä.
Äiti kävi sillä aikaa Giten kanssa matkustamassa hissillä ja seisoskelemassa jonkun hurinatuuletuksen vieressä. Se ei taas välittänyt mitään.

Ei kommentteja: