tiistai 9. kesäkuuta 2009

Netta, kerro ongelmasi

Toissa päivänä Gitte sai vieraita (äiti, sisko, täti ja pari 'väärän rotusta'), vaikkei itse siitä niin kovin innostunut :D Mieluummin oli itsekseen pöydän alla, kun muut leikkivät. Pientä drama queen käytöstä oli havaittavissa :D Mutta tosi kiva oli nähdä!
Kotona naksuteltu pari sarjaa kapulan suuhun ottoa mun pitäessä sitä polvien välissä. Hyvin tuntuu sekin sujuvan.

Eilen oltiin agility hallilla Kirsin kanssa. Oltiin ajoissa, niin ehdittiin Giten kanssa ottaa vähän agilitya. Puomin pätkä + pöytä alastulokontaktia ja pari juoksua pöydälle. Vielä se ei ole täysin ymmärtänyt mikä on tarkoitus, välillä menee kuten pitää ja välillä jotain ihan muuta :D
Sen jälkeen pari aitaa, lähinnä harjoteltu ohjauskuvioita/kääntymistä. Valssi sujuu aika kivasti, palkata voi yhtä hyvin namilla tai lelulla.

Sen jälkeen katottiin Netan tokoa, tein 4 liikettä koemaisesti takapalkalla. Aika perus tyylillä, paitsi liikkeestä seisomisessa oli ihan hukassa. Jos vois tietää onko sen selkä kipeä, Kirsi sitä vähän tutki ja Netta reagoi tietyssä kohtaa (käänsi pään kohti, haukotteli). Ajateltiin viedä se fyssarille.
Tietenkin on myös mahdollista, ettei sitä vain kiinnosta toko.

Sitten treenailin agilitya Sissin kanssa (lk holsku). Se meni aika kivasti! Sille on opetettu ohjaamista eri tavalla, mutta kiva treenata erilaisten koirien kanssa. Otettiin aidoilla pyörittelyä, putkea, keppejä ja A'n alastulokontaktia.

1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Voi toivottavasti ei teilläkin ole selkävikanen koira! Kunpa koirat osais puhua sillon kun ne on kipeitä. Tai edes vastata kyllä taikka ei :D