sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Netan treenailut

Perjantain peko-treeneissä otin Netan kanssa alkuun tokoa. Se oli tosi laiska, lämpösestä ilmasta varmaan johtuen. Paikallamkuu; olin noin 20s piilossa. Eli ei ehtinyt mokailla. Muuten tehtiin jtn perusjuttua, vire oli vähän heikko. Hidas seuraaminen oli taas loistavaa.
Arvasin oikein että se sekoo metsästä ja lähtee juoksemaan jälkiä. Jaana oli pienessä metsikössä, ilmaisu oli hyvä samoin Netta leikki hyvin. Netta sai lopuksi voittaa, mutten tajunnut ottaa sitä heti haltuun ja se lähti metsään. Juoksi jotkut jäljet ja palasi, se ei vaan tajua muuta ku JÄLKIJÄLKI juoksennellessa siellä...
Toinen maalimies toi sen leikkimällä takaisin tielle ja otin Netan pannasta kiinni. Se sai pitää lelun suussa ja oli ylpeenä. Ens kerralla vois ottaa ukot ketjuna.

Eilen illalla otettiin takapihalla ruutua, kakeja ja halusipa neiti seuratakin. Ruutua ihan yksinkertasesti vaan hakemalla namu alustalta (avustaja vei). Kakeissa jtn ihme jumitusta. Neiti oli taas sen näkönen, ettei mtn käskyä olisi huomannut. Ainoo ero aikasempiin treeneihin oli se, et Netan vieressä oli maila merkkinä. Siihen se ei mun mielestä kuitenkaan kiinnittänyt huomiota.
Iltaruoan kanssa otettiin seuraamista, kuppi oli mulla oikeassa kädessä selän takana. Vaihteeks edistystä ja väljyyttä, mutta keskittyminen loistava.
Tänään treenaaminen jäi väliin, kun keskityttiinkin vain leikkimiseen. Tai no pari luoksetulon pysäytystä otettiin, meni ihan okei.

Ei kommentteja: