tiistai 28. huhtikuuta 2009

Agipainoitteista tokoa

Eilen illalla oltiin Orimattilassa treenailemassa. Sunnuntaina ei ehditty agilityyn, mä olin koko viikonlopun kehäsihteerinä, tai no harjottelemassa vasta.
Oton treeniaika jäi vähän lyhyemmäksi, kun äiti otti alussa ja lopussa Giten ihmettelemään. Se oli kuulemma kivasti hakenut kontaktia. Lähinnä äiti oli leikittänyt sitä ja ohjaillut perusasentoon. Reippaasti se taas käyttäytyi.
Alkuun harjoiteltiin agilitya: valssia, persjättöä ja keppejä (muut ryhmäläiset eivät kai suuremmin ole agia treenanneet). Valssit meni Netan kanssa ihan hyvin, persjättö ei kun en ehtiny edelle.. Matka oli niin lyhyt suora ja Netta tajusi sen olevan agilitya niin se yritti irrota ja seliseli :D Persjätöt tein myös Oton kanssa, sen kanssa meni paremmin kun se ei osannut hakea hyppyä & irrota.
Merkkitötsän kierto radan päässä meni Netalla hyvin. Keppejä se osas myös mennä, vaikka olikin erinäköiset.
Nouto oli neidin kanssa vähän sähläystä...
Loppuun otettiin seuraamisia, alku meni taas paremmin. Vaihdoin palkan leluun, niin se vähän innosti. Kokeilin myöskin takapalkalla pari askelta, tosi hyvä. Musta tuntuu vaan etten ikinä saa sitä siihen pisteeseen, että kisoissa siitä ois apua...
Paikallamakuu 1,5min, olin näkyvillä 30 askeleen päässä. Netta oli osan aikaa pää maassa, välillä pää taas pyöri. En tiedä oisko se tällä kertaa metsästäny itikoita, äiti ainakin sano et sen päässä oli pyöriny useempi jätti-itikka. Taas vaan sen näköstä et huoh, pitäskö palkkaa pään maassa pitämisestä? Sit se ei vois tehä mtn turhaa, tai ainakin se rajottais.
Kirsi myös yllytti et mentäs toko-cuppiin, oon vaan keksiny loistavan tekosyyn; Netta ei vielä ole AVO kunnossa ja eikä se tule virallisesti kisaamaan ALOssa :D Tuntu vaan et tokosta puuttuu 'jotain'.

Ei kommentteja: