tiistai 31. maaliskuuta 2009

Mini agilitya

Sunnuntaina oltiin agi treeneissä, oltiin viimisenä vuorossa niin ehdittiin käydä ulkona juoksemassa lämmitelynä. Netan kanssa hypittiin mini aidat, mitä se on aina itsekseen hyppinyt ja tuskinpa se itsekseen hyppisi jotain mikä sattuu..
Musta tuntuu, että aluksi se yritti sijaistoimintona nuuhkia maata ym. eli muisti siis viime kertaisen sattumisen. Tajusi nopeasti kuitenkin, että nyt on matalat rimat ja innostu! Rata ei ollut ihan helppo, puomi oli 'houkuttelemassa' useammassa kohdassa. Netta ei kuitenkaan mennyt kertaakaan väärässä kohdassa puomille, jes! Haltuun otoissa sen sijaan oli vähän ongelmaa :D Kohtuu sujuvia ratoja saatiin tehtyä, kerrankin..
Harjoiteltiin myös keppejä. Netta oli taas parempi kuin luulin (ja lähinnä ite mokailin..). Se osasi mennä ne tosi hyvin niinkin, että kuljin itse oikeaan suuntaan ja vasemmalla kädellä ohjasin välit. Loistavaa, pitää treenata tätä!
Kontakteille en muistanut laittaa kosketusalustoja. Puomin alastulo kontaktilla, käskin hidastamaan, Netta hidasti ja palkkasin. A:lla en varmistellut kontakteja.
Tosi hyvä, että välillä onnistuu näinkin hyvin!

Ei kommentteja: